Φίλιπ Σίντκλεφ

Κοντά σε μια εξαιρετική μεταγραφική προσθήκη βρίσκεται ο Άρης, καθώς θέλει να φέρει στο «Κλεάνθης Βικελίδης» τον Φίλιπ Σίντκλεφ.

Πρόκειται για μια μεταγραφή – επένδυση, καθώς μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή που είναι 19 ετών. Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή. Ο νεαρός τερματοφύλακας αγωνίζεται στη Σουδική Μπρομαποϊκάρνα και παρά το νεαρό της ηλικίας του μετρά ήδη 42 συμμετοχές στις εγχώριες διοργανώσεις (πρωτάθλημα και κύπελλο).

Η χρηματιστηριακή του στο transfermarkt ανέρχεται στο 1.5 εκατομμύριο ευρώ και είναι λογική, μιας και είναι ελάχιστοι τερματοφύλακες που σε αυτή την ηλικία έχουν εμπειρία σε πρωτάθλημα πρώτης κατηγορίας. Επιπλέον, είναι μέλος της Εθνικής Σουηδίας Under 21, με την οποία αγωνίστηκε ως βασικός στην τελευταία αναμέτρηση.

Φίλιπ Σίντκλεφ: 19 ετών, 1.90, 42 συμμετοχές στην πλάτη

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Σίντκλεφ είναι ένας σύγχρονος τερματοφύλακας. Είναι ικανός με τα πόδια και το μεγάλο του πλεονέκτημα είναι η γρήγορη αντίδραση. Σε ηλικία 19 ετών, με ύψος 1.90 και 42 συμμετοχές στην πλάτη του, αποτελεί ένα εξαιρετικό πρότζεκτ και μία πολύ σημαντική μεταγραφή για την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Στον Άρη έρχεται για να αποτελέσει το νούμερο 2, πίσω από τον Χούλιαν Κουέστα. Ο αρχηγός του Άρη χρειάζεται τον ανταγωνισμό στη θέση και τι καλύτερο από έναν φέρελπι ποδοσφαιριστή που θέλει να αποτελέσει το επόμενο μεγάλο πρότζεκτ της ομάδας.

Φυσικά, δεν είναι η πρώτη φορά που υπάρχει μεταγραφικό ενδιαφέρον για τον παίκτη, καθώς βρίσκεται εδώ και μήνες στα ραντάρ της Βασιλείας, στο ενδιαφέρον της οποίας η Μπρομαποϊκάρνα είχε απαντήσει πως τον αξιώνει 1.2 εκατομμύρια ευρώ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, δεν έχει γίνει γνωστό το ποσό της μεταγραφής του στον Άρη, παρά μόνο το ότι αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας τεσσάρων ετών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *