Δίπλα στους πυρόπληκτους της Ανατολικής Αττικής στέκεται ο Super 3.

Αναλυτικά:

Για μία ακόμα χρονιά γινόμαστε μάρτυρες των αποτελεσμάτων των πολιτικών ενός κράτους που μπορεί, χωρίς να λογαρίαζει κανέναν και τίποτα, να δίνει δισεκατομμύρια ευρώ για την καταστολή αλλά ψίχουλα για την πρόληψη και την αντιμετώπιση των πυρκαγιών. 

Απέραντες εκτάσεις καμμένων δασών και γεωργικών εκτάσεων, χιλιάδες ζώα απανθρακωμένα, σπίτια κατεστραμμένα ολοσχερών είναι όσα έμειναν πίσω από την άνιση μάχη με τις φλόγες που για μία ακόμη φορά έδωσαν μόνοι τους οι εξαντλημένοι και ελάχιστοι πυροσβέστες μαζί με τον απλό λαό της Βορειοανατολικής Αττικής και τις εθελοντικές ομάδες που έσπευσαν να βοηθήσουν. Στον τραγικό απολογισμό ήρθε να προστεθεί και η τραγική είδηση του θανάτου της 65χρονης Νάντιας, εργαζόμενης σε βιοτεχνία μέσα στην οποία εγκλωβίστηκε και στην οποία βρέθηκε τελικά απανθρακωμένη.

Ίδια είναι η κατάσταση και στο όρος Όρβηλος στον νομό Σερρών ενώ το καλοκαίρι δεν έχει τελειώσει ακόμα. Ίδια ήταν η κατάσταση και τα προηγούμενα χρόνια: Από το Μάτι και την Βόρεια Εύβοια, μέχρι τον ακριτικό Έβρο, τη Ρόδο και την Πελοπόννησο η χώρα μετατρέπεται από άκρη σε άκρη σε ένα απέραντο αποτεφρωτήριο. 

Όσο το οργανωμένο κράτος απέχει από κάθε κοινωνικό πρόβλημα και οι λειτουργοί του νοιάζοναι μόνο για νέους αντιδημοκρατικούς και ανικοινωνικούς νόμους με πρώα “πειραματόζωα” τους οπαδούς, ότι έχουμε είμαστε μονάχα εμείς οι ίδιοι.

Καλούμε ένα από τα τελευταία οργανωμένα κομμάτια μίας κοινωνίας που της μαθαίνουν να ζει και να σκέφτεται όλο και πιο εξατομικευμένα, τους συνδεσμίτες, αλλά και όλο τον απλό λαό του ΑΡΗ την Παρασκευή 16 και το Σάββατο 17 Αυγούστου μετά τις 19.30 στον Κεντρικό να προσφέρει ότι μπορεί από τα εξής, έτσι ώστε να παραδοθούν σε δομές που τα έχουν ανάγκη και βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της αντιμετώπισης των καταστροφών:

– Φυσιολογικοί οροί σε αμπούλες ή μεγάλες συσκευασίες 

– Χυμοί 

– Σνακ (Μπάρες δημητριακών, μπισκότα, κρουασάν)

– Μάσκες FFP2/FFP3

– Οφθαλμικές σταγόνες με υαλουρονικό 

– Γάζες, επίδεσμοι 

– Γάντια μιας χρήσης, γάντια εργασίας

– Μεγάλες σακούλες σκουπιδιών 

– Γυαλιά εργασίας για πυροσβέστες 

– Pulvo, Nebacitin spray πούδρα 

– Κρέμες Flogo ή Jalplast για εγκαύματα 

– Betadine, Hibitane, παυσίπονα

ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ! 

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ! 

ΑΡΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ SUPER-3

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *