Ο Λορέν Μορόν, ο Ισπανός επιθετικός που ξεχώρισε ως πρώτος σκόρερ της Super League, δύσκολα θα παραμείνει στον Άρη και τη νέα σεζόν. Ο Άρης επιδιώκει να διπλασιάσει το ποσό που ακούγεται στις προσφορές για τον Μορόν, ενώ και η Μπέτις θα λάβει σημαντικό μερίδιο από την πώληση του Ισπανού παίκτη.

Ο Λορέν Μορόν έχει γίνει περιζήτητος στην αγορά, καθώς η απόδοσή του τον έχει καταστήσει πολύτιμο περιουσιακό στοιχείο. Με μόλις έναν χρόνο να απομένει στο συμβόλαιό του με τον Άρη, η πιθανότητα παραμονής του στο “Κλεάνθης Βικελίδης” για δεύτερη χρονιά είναι εξαιρετικά μικρή. Παρά το γεγονός ότι ο Άρης θα ήθελε να τον κρατήσει, η υψηλή του αξία και η προοπτική σημαντικών εσόδων καθιστούν την πώλησή του σχεδόν αναπόφευκτη.

Ο Μορόν, εκτός από τις εξαιρετικές ποδοσφαιρικές του ικανότητες, είναι και υποδειγματικός χαρακτήρας, γεγονός που διευκολύνει τη διοίκηση του Άρη να ικανοποιήσει τις επιθυμίες του. Επιπλέον, η οικονομική πραγματικότητα επιτάσσει την αξιοποίηση ευκαιριών που μπορούν να αποφέρουν εκατομμύρια ευρώ.

Οικονομικές Απαιτήσεις και Προσφορές

Ο Άρης δεν είναι διατεθειμένος να δεχτεί προσφορές της τάξης των τριών εκατομμυρίων ευρώ, όπως αυτές που φημολογείται ότι θα καταθέσουν η Κάντιθ και η Τραμπζονσπόρ. Πρέπει να σημειωθεί ότι ο Άρης δεν είναι ο μόνος που επωφελείται από την πώληση του Μορόν. Ένα σημαντικό μέρος του ποσού θα καταλήξει στη Μπέτις, η οποία δικαιούται ποσοστό μεταπώλησης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *