Άρης – Αστέρας Άκτωρ, για την τρίτη αγωνιστική της Stoiximan Superleague και το inaris.info σας παρουσιάζει τις περσινές αναμετρήσεις των δύο ομάδων.

Την σεζόν 2023/24, ο Αστέρας Τρίπολης ήταν η ομάδα κόντρα στην οποία οι «Κιτρινόμαυροι»… έσπασαν το ρόδι και πήραν το πρώτο τους τρίποντο. Το δεύτερο μεταξύ τους παιχνίδι, ήταν το πρώτο για το 2024 και παρά το γεγονός πως ο Άρης προηγήθηκε με 0-2, στο τέλος έφυγε με άδεια χέρια.

03.09.2023, Άρης – Αστέρας Τρίπολη: 3-2 (Ζαμόρα, Μορόν, Φαμπιάνο)

Δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα

Το σκορ άνοιξε ο Ζαμόρα στο 16ο λεπτό, μετά από ασίστ του Λορέν Μορόν. Περίπου 10 λεπτά αργότερα, ο Αστέρας εκμεταλλεύτηκε ένα λάθος του Φεράρι μέσα στην περιοχή και ο Μπαρτόλο ισοφάρισε με ένα κοντινό σουτ. Αυτό, ήταν και το τελικό σκορ του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, η ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν άργησε να πάρει εκ νέου το προβάδισμα, με τον Μορόν να βρίσκει δίχτυα (61′), έπειτα από μια πολύ έξυπνη ασίστ του Νταρίντα. Στο 81′, η ομάδα του Άκη Μάντζιου έκανε το 3-1, μετά από εκτέλεση πέναλτι του Φαμπιάνο. Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν το σκορ στο 85′, με τον Μάντζη.

03.01.2024, Αστέρας Τρίπολης – Άρης: 3-2 (Μορόν, Σουλεϊμάνοφ)

Δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα

Ο Άρης μπήκε φουριόζος στην αναμέτρηση και πήρε νωρίς κεφάλι στο σκορ, με τον Ζαμόρα να κερδίζει πέναλτι μόλις στο 8′ και τον Μορόν να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα από τα 11 βήματα. Λίγο αργότερα, στο 14′, ο Ζαμόρα έφυγε γρήγορα στην πλάτη της άμυνας, έσπασε τη μπάλα στον Σουλεϊμάνοφ και ο Ρώσος έκανε το 0-2.

Στη συνέχεια του πρώτου μέρους, το παιχνίδι είχε υψηλό ρυθμό και αρκετές ευκαιρίες, με δύο από αυτές του Αστέρα να προκύπτουν από λάθος του Κουέστα. Τελικά, στις καθυστερήσεις οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι και μείωσαν το σκορ με τον Μιριτέλο.

Στα πρώτα πέντε λεπτά της επανάληψης, ο Μιριτέλο βρήκε ξανά δίχτυα και ισοφάρισε για την ομάδα του, ενώ στο 60′ έγινε η ολική ανατροπή με τον Μουνάφο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *