Ο Άρης αναζητά τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα και όλα δείχνουν πως θα παραταχθεί με παρόμοια σύνθεση όπως στο τελευταίο επιτυχημένο παιχνίδι απέναντι στον Πανσερραϊκό. Η ομάδα πήρε καλό βαθμό στα μάτια του προπονητή και έτσι η ίδια ενδεκάδα φαίνεται να έχει προβάδισμα για το σημερινό ματς.

Παρόλο που ο αντίπαλος είναι διαφορετικός και θεωρητικά πιο δυνατός, οι βασικές επιλογές του προπονητή δεν αναμένεται να αλλάξουν δραστικά, με στόχο να έρθει η δεύτερη διαδοχική νίκη στο πρωτάθλημα. Αν δεν υπήρχε το πρόβλημα τραυματισμού του Βέλεθ, θα βλέπαμε πιθανότατα τους ίδιους έντεκα, αλλά ο Ισπανός δεν θα αγωνιστεί και η θέση του στο κέντρο της άμυνας θα καλυφθεί από τον Φαμπιάνο αντί του Ρόουζ. Ο Βραζιλιάνος, παρά το ότι δεν έκανε προετοιμασία, θα βασιστεί στην εμπειρία του για να ξεκινήσει βασικός.

Οι υπόλοιπες θέσεις στην ενδεκάδα δεν αναμένεται να διαφοροποιηθούν. Ο Κουέστα θα παραμείνει κάτω από τα δοκάρια, ο Μάγιο θα αγωνιστεί ως δεξί μπακ και ο Φρίντεκ ως αριστερό μπακ. Στη μεσαία γραμμή, παρά την επιστροφή του Ζουλ, ο οποίος εξέτισε την ποινή του από πέρσι, η τριάδα των Σιφουέντες, Μόντσου και Μάνου Γαρθία διακρίθηκε στο προηγούμενο ματς και θα διατηρηθεί αμετάβλητη. Στην επίθεση, ο Σίστο θα παίξει αριστερά, ο Ντιαντί δεξιά και στην κορυφή θα βρεθεί ο Λόρεν Μόρον.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *