Οι τρεις πρώτες αγωνιστικές της Stoiximan Superleague ολοκληρώθηκαν και είναι ευκαιρία να ρίξουμε μια ματιά στα στατιστικά του Άρη.

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου βρίσκεται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, έχοντας μαζέψει πέντε βαθμούς. Πήρε ενα τρίποντο στην έδρα του Πανσερραϊκού κι από έναν βαθμό στις αναμετρήσεις με Ατρόμητο και Αστέρα.

Όσον αφορά την επίθεση, έχει βρει δίχτυα τρεις φορές και είναι στην τέταρτη θέση της σχετικής λίστας, μαζί με τέσσερις άλλες ομάδες. Επιπλέον, τα δύο γκολ παθητικό τον τοποθετούν στην τρίτη θέση αυτής της κατηγορίας, μαζί με τον Αστέρα.

Ομαδικά στατιστικά

Ο Άρης έχει δημιουργήσει συνολικά 36 τελικές προσπάθειες και είναι στην έκτη θέση αυτής της λίστας. Βέβαια, στην κατηγορία γκολ/ανά τελικές προσπάθειες είναι 10ος.

Οι «Κιτρινόμαυροι» μετρούν 15 σουτ εντός (6η θέση), ενώ έχουν σουτάρει 18 φορές εκτός (3η θέση). Επιπλέον, έχουν μοιράσει συνολικά δύο ασίστ (6η θέση).

Στα εύστοχα γεμίσματα, ο Άρης είναι έβδομος (19), ενώ στην κατηγορία που εξετάζει τα κατά μέσο όρο εύστοχα γεμίσματα έχει την πέμπτη θέση.

Στα λάθη βρίσκεται στην έβδομη θέση (96), ενώ στα κλεψίματα είναι 9ος (63). Ενδιαφέρον υπάρχει στη κατηγορία των φάουλ, εκεί όπου είναι τρίτος στα κατά (56) και πέμπτος στα υπέρ (49).

Τέλος, είναι δεύτερος σε κίτρινες κάρτες (12).

Ατομικά στατιστικά

Στις τελικές προσπάθειες πρέπει να φτάσουμε στην 11η θέση για να δούμε παίκτη του Άρη και συναντάμε μάλιστα τρεις (Μορόν, Μανού, Μόντσου), όπου ο καθένας έχει από έξι. Βέβαια, στην κατηγορία γκολ/ανά τελικές προσπάθειες συναντάμε μόνο τον Μορόν ψηλά, ο οποίος βρίσκεται στην έκτη θέση.

Στα εύστοχα γεμίσματα ο Μανού είναι έβδομος (6) και ο Μάγιο 10ος (5), ενώ στα λάθη βρίσκουμε στην 23η θέση τον Μορόν (12). Επιπλέον, εάν εξαιρέσουμε τους τερματοφύλακες, πρώτος σε κλεψίματα για τον Άρη είναι ο Σιφουέντες (9).

Όσον αφορά τους τερματοφύλακες, ο Κουέστα είναι στην έβδομη θέση των αποκρούσεων (9).

Στα φάουλ κατά, ο Μάγιο είναι δεύτερος (9) και ο Μόντσου τέταρτος (8), ενώ φάουλ υπέρ, Μόντσου και Μορόν είναι στην τέταρτη θέση (8).

Πηγή στατιστικών: slgr.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *