Ένας από τους ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζει για τη νέα σεζόν ο Άκης Μάντζιος, ο Ντομπαγκόι Πάβισιτς, βρίσκεται κοντά στην αποχώρηση με δανεισμό.

Το ρόστερ του Άρη έχει σχεδόν ολοκληρωθεί και απομένουν κάποιες μεταγραφές από την αγορά των ελεύθερων. Την ίδια ώρα, στην ομάδα έχουν… ξεμείνει κάποιοι ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται. Ένας από αυτούς είναι και ο Πάβισιτς.

Ο Κροάτης μέσος ήρθε στη Θεσσαλονίκη το περσινό καλοκαίρι, από την Τουρική Κόνιασπορ, όμως δεν κατάφερε να κερδίσει μια θέση στο ρόστερ. Σε συνολικά έξι παιχνίδια, βρέθηκε στον αγωνιστικό χώρο για μόλις 107 αγωνιστικά λεπτά.

Τον Γενάρη του 2024, αποφασίστηκε να αποχωρήσει ως δανεικός, με προορισμό τη Ντιναμό Βουκουρεστίου. Στη Ρουμανία αγωνίστηκε συνολικά σε 20 αναμετρήσεις, σκοράροντας μία φορά και μοιράζοντας τρεις ασίστ.

Πάβισιτς: Το ενδιαφέρον της Σεράγεβο

Στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν έκανε θετική σεζόν. Μπορεί ο Άρης να μην κατάφερε να τον αποδεσμεύσει, όμως ευτυχώς υπάρχουν μνηστήρες για τον δανεισμό του. Σύμφωνα λοιπόν με δημοσιεύματα από τη Βοσνία, η Σεράγεβο έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον για τον δανεισμό του Πάβισιτς και η συμφωνία είναι πολύ κοντά στο να επιτευχθεί.

Θυμίζουμε πως το συμβόλαιο του παίκτη είναι τριετές και συνάφθηκε το 2023, οπότε και όταν θα επιστρέψει από τον δανεισμό του θα είναι δεσμευμένος για ακόμη ένα χρόνο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *