Οι προκλητικά κακές διαιτησίες κατά του Άρη έχουν δημιουργήσει ήδη πολλά προβλήματα κι αναμένεται να δημιουργήσουν περισσότερα.

Είναι κοινά αποδεκτό απ’ όλους τους υγιείς Έλληνες φιλάθλους, πως ο Άρης έχει κληθεί να αντιμετωπίσει έως κι εχθρικές διαιτησίες τη φετινή σεζόν. Αυτό, του έχει ήδη κοστίσει, τόσο σε εκνευρισμό, όσο και σε βαθμούς, καθώς υπάρχουν διαιτητικές αποφάσεις που έκριναν το τελικό αποτέλεσμα.

Στο άμεσο μέλλον λοιπόν, Άκης Μάντζιος θα αποκτήσει τον πονοκέφαλο των ποινών από τις κίτρινες κάρτες που έχουν μαζέψει οι παίκτες του. Όσον αφορά τους αριθμούς, ο Άρης μετρά σε τρεις αγωνιστικές 12 κίτρινες κάρτες.

Από την περσινή σεζόν, όπου άλλαξε ο κανονισμός, ποινή μιας αγωνιστικής εκτίει όποιος ποδοσφαιριστής συμπληρώσει τρεις κίτρινες κάρτες. Στους «Κιτρινόμαυρους» αυτή τη στιγμή υπάρχουν τέσσερις ποδοσφαιριστές που έχουν ήδη δύο και βρίσκονται στο όριο.

Αναλυτικά:

  • Μάρτιν Φρίντεκ (Πανσερραϊκός & Αστέρας)
  • Αλβάρο Ζαμόρα (Ατρόμητος & Αστέρας)
  • Γιάκουμπ Μπράμπετς (Πανσερραϊκός & Αστέρας)
  • Μάρτιν Μοντόγια (Ατρόμητος & Αστέρας)

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως ο Ζαμόρα έχει δεχθεί δύο κάρτες σε μόλις 33 αγωνιστικά λεπτά.

Κίνδυνος για τα ντέρμπι

Έχει αρκετή σημασία το ενδεχόμενο τιμωρίας κάποιου παίκτη, διότι πλησιάζουν τα πρώτα ντέρμπι της σεζόν. Μετά την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ, ο Άρης υποδέχεται τον Ολυμπιακός και στη συνέχεια πηγαίνει στην Τούμπα. Έχει λοιπόν δύο διαδοχικά ντέρμπι και θα πρέπει να έχει στη διάθεση του όλους τους ποδοσφαιριστές του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *