Άρης: Επικεντρώνεται στον Λευτέρη Μαντζούκα μετά την παραμονή του Τολιόπουλου

Η ανανέωση του συμβολαίου με τον Βασίλη Τολιόπουλο αποτέλεσε θεμέλιο λίθο στο αγωνιστικό πλάνο του Άρη για την επόμενη σεζόν. Τώρα, οι «κίτρινοι» στρέφουν την προσοχή τους στον Λευτέρη Μαντζούκα, ο οποίος ανήκει στον Παναθηναϊκό, αλλά δεν βρίσκεται στα πλάνα του προπονητή Εργκίν Αταμάν.

Η παραμονή του Τολιόπουλου ήταν κρίσιμη για τον Άρη, επιτρέποντας στην ομάδα να εστιάσει στο αρχικό της σχέδιο και να μην χρειαστεί να εξετάσει εναλλακτικές λύσεις. Ο Λευτέρης Μαντζούκας είναι ένας από τους βασικούς στόχους της ομάδας. Ο 21χρονος φόργουορντ έχει συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, αλλά η περιορισμένη του συμμετοχή υποδηλώνει ότι δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα της ομάδας.

Ο Άρης έχει ήδη εστιάσει την προσοχή του στην υπόθεση του Μαντζούκα και πιστεύει ότι ο νεαρός παίκτης είναι θετικός στην προοπτική μετακόμισής του στη Θεσσαλονίκη. Πληροφορίες αναφέρουν ότι και ο Προμηθέας Πατρών έχει δείξει ενδιαφέρον, αλλά ο Άρης φαίνεται να έχει τον πρώτο λόγο στο μυαλό του Μαντζούκα. Οριστικές εξελίξεις αναμένονται τις επόμενες ημέρες, καθώς πρέπει πρώτα να ξεκαθαρίσει η σχέση του παίκτη με τον Παναθηναϊκό.

Με την υπογραφή του νέου συμβολαίου του Τολιόπουλου, ο Άρης προχωράει αποφασιστικά στον αγωνιστικό σχεδιασμό του, με τον Λευτέρη Μαντζούκα να αποτελεί κεντρικό στόχο για την ενίσχυση της ομάδας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *