Το πλάνο του Άρη για το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας υφίσταται σημαντική αλλαγή, καθώς οι τελευταίες εξελίξεις δείχνουν ότι η ομάδα θα μεταβεί στην Ολλανδία. Η συγκεκριμένη επιλογή αποτελεί γνώριμη λύση για τον Άρη τα τελευταία χρόνια και κερδίζει την προτίμηση έναντι της Πολωνίας, η οποία αρχικά φαινόταν ως επικρατέστερη.

Οι τελικές λεπτομέρειες αναμένεται να ρυθμιστούν σύντομα, και δεν αποκλείεται η οριστική απόφαση να ληφθεί εντός των επόμενων 24 ωρών, δεδομένου ότι η προετοιμασία αρχίζει σε δύο εβδομάδες. Οι ημερομηνίες του ταξιδιού δεν διαφοροποιούνται σημαντικά, καθώς η αποστολή θα βρεθεί στο εξωτερικό την τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής στην Ολλανδία, ο Άρης θα συμμετάσχει σε φιλικά παιχνίδια, προσφέροντας την ευκαιρία για δοκιμές και βελτιώσεις ενόψει της νέας σεζόν.

Η επιλογή της Ολλανδίας για την προετοιμασία του Άρη επιβεβαιώνει την προσπάθεια της ομάδας να εξασφαλίσει τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για την αγωνιστική της προετοιμασία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *