Δέκα ημέρες πριν την έναρξη της προετοιμασίας του Άρη, ο χάρτης του ρόστερ έχει ακόμα δρόμο να διανύσει, αλλά υπάρχει ήδη μια συγκεκριμένη βάση από πέρυσι.

Ο Άκης Μάντζιος έχει έναν κορμό στο μυαλό του και περιμένει τις απαραίτητες μεταγραφές, αλλά παράλληλα θα κληθεί να πάρει αποφάσεις και για το μέτωπο των νέων παικτών. Όπως κάθε καλοκαίρι, έτσι και φέτος, πιθανότατα ένα γκρουπ παικτών από τα τμήματα υποδομής θα περάσει από το “μικροσκόπιο” του προπονητή.

Ειδικότερα, από την Κ-19, υπάρχουν 2-3 περιπτώσεις παικτών για τις οποίες ακούγονται θετικά σχόλια. Ο Μάντζιος θα κρίνει εάν αυτοί οι νέοι παίκτες μπορούν να ακολουθήσουν την ομάδα στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας ή ακόμα και να υπογράψουν επαγγελματικά συμβόλαια.

Η διαδικασία αυτή είναι κρίσιμη, καθώς η αξιολόγηση των νέων ταλέντων και η ένταξή τους στο κύριο ρόστερ μπορεί να δώσει σημαντική ώθηση στην ομάδα. Η προετοιμασία του Άρη δεν αφορά μόνο την ενδυνάμωση του υπάρχοντος ρόστερ αλλά και την καλλιέργεια των επόμενων αστέρων που θα πρωταγωνιστήσουν στο μέλλον.

Ο Άκης Μάντζιος θα χρησιμοποιήσει την προετοιμασία για να αξιολογήσει τις ικανότητες των νέων παικτών και να διαπιστώσει αν μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της πρώτης ομάδας. Αν οι νεαροί αποδείξουν την αξία τους, θα έχουν την ευκαιρία να ενταχθούν στο βασικό ρόστερ και να συμβάλουν στην επιτυχία του Άρη τη νέα σεζόν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *