Ο Άρης έχει στρέψει την προσοχή του στην ισπανική αγορά, αναζητώντας ποδοσφαιριστές για να ενισχύσει το ρόστερ του. Η περίπτωση του Τζόναθαν Σίλβα, αριστερού μπακ της Χετάφε, είναι μία από τις βασικές επιλογές που εξετάζονται από τους Κιτρινόμαυρους.

Τζόναθαν Σίλβα: Έμπειρος και δυναμικός αριστερός μπακ

Ο 29χρονος Αργεντινός, με ιταλικό διαβατήριο, αγωνίστηκε τη φετινή σεζόν δανεικός στην Αλμπαθέτε, στη La Liga 2, όπου είχε 29 συμμετοχές και σημείωσε τρία γκολ. Με το συμβόλαιό του με την Χετάφε να λήγει το καλοκαίρι του 2025, ο Σίλβα φαίνεται να μην είναι στα πλάνα της ισπανικής ομάδας, γεγονός που ανοίγει την πόρτα για τον Άρη να τον προσεγγίσει.

Ο Τζόναθαν Σίλβα ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Εστουντιάντες, κερδίζοντας την προσοχή της Σπόρτινγκ Λισαβόνας που πλήρωσε 2,5 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει το καλοκαίρι του 2014. Εκείνη τη χρονιά κατέγραψε και τις δύο συμμετοχές του με την εθνική Αργεντινής και συμμετείχε στους ομίλους του Champions League.

Από το 2016, ο Σίλβα δόθηκε δανεικός σε διάφορες ομάδες, όπως η Μπόκα Τζούνιορς και η Ρόμα, πριν καταλήξει στην Λεγκανές, η οποία πλήρωσε 2,7 εκατ. ευρώ για τα δικαιώματά του το 2019. Η Χετάφε τον αγόρασε το καλοκαίρι του 2021 έναντι 2,5 εκατ. ευρώ, αλλά τον δάνεισε πρώτα στην Γρανάδα και έπειτα στην Αλμπαθέτε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *