Μεταγραφή-έκπληξη για τον Ραφαέλ Βαράν, ο οποίος βρίσκεται στην Ιταλία για να συζητήσει τη μετακίνησή του στην Κόμο, η οποία επέστρεψε στη Serie A μετά από πολλά χρόνια. Ο Γάλλος διεθνής στόπερ, μετά από τρία χρόνια στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, είναι ελεύθερος και παρά τις προτάσεις από ΗΠΑ και Σαουδική Αραβία, επέλεξε να ταξιδέψει στο Κόμο για να συζητήσει με την ομάδα του Σεσκ Φάμπρεγας.

Ο 31χρονος σέντερ μπακ, πρωταθλητής κόσμου με την εθνική Γαλλίας το 2018 και τέσσερις φορές νικητής του Champions League με τη Ρεάλ Μαδρίτης, αποφάσισε να εξετάσει τις επιλογές του στην Ιταλία. Μετά τη μεταγραφή του στους “κόκκινους διαβόλους” το 2021 από τη Ρεάλ Μαδρίτης αντί περίπου 40 εκατ. ευρώ, ο Βαράν είναι έτοιμος να αναζητήσει νέες προκλήσεις στην καριέρα του.

Νέο κεφάλαιο για τον Ραφαέλ Βαράν

Παρά τις δελεαστικές προτάσεις από την Αμερική και τη Σαουδική Αραβία, ο Βαράν επέλεξε να συζητήσει με την Κόμο, δείχνοντας προτίμηση στην επιστροφή του στη Serie A. Σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και η υπογραφή του συμβολαίου είναι πλέον θέμα χρόνου.

Η Μεταγραφή που θα αλλάξει την Κόμο

Η Κόμο, η οποία επέστρεψε στη Serie A, φαίνεται αποφασισμένη να ενισχύσει σημαντικά την ομάδα της με την απόκτηση ενός παίκτη της εμβέλειας του Βαράν. Η εμπειρία και η ποιότητά του θα είναι πολύτιμα στοιχεία για την άμυνα της ομάδας, καθώς προσπαθεί να εδραιωθεί στην κορυφαία κατηγορία του ιταλικού ποδοσφαίρου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *