Οι εργασίες αποκατάστασης των ζημιών στα γραφεία του Άρη έχουν ήδη ξεκινήσει, μετά τον χαμένο τελικό Κυπέλλου με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό (1-0). Οι ζημιές που προκλήθηκαν ήταν εκτεταμένες και απαιτούν άμεση δράση για την αποκατάσταση των χώρων.

Μετά τον τελικό στο Πανθεσσαλικό, οι ζημιές στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης ήταν μεγάλες. Οι πρώτες εργασίες περιλάμβαναν τον καθαρισμό από τα καμένα και κατεστραμμένα αντικείμενα. Από αύριο (1/7/24) θα ξεκινήσει ο χημικός καθαρισμός για την απομάκρυνση της άσχημης μυρωδιάς που παραμένει στον χώρο.

Ο χημικός καθαρισμός αποτελεί βασικό βήμα στην αποκατάσταση, καθώς εξαλείφει τις ανεπιθύμητες οσμές και προετοιμάζει τον χώρο για τις επόμενες φάσεις εργασιών. Μόλις ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία, τα γραφεία θα ξαναφτιαχτούν από την αρχή, δημιουργώντας έναν ολοκαίνουργιο και λειτουργικό χώρο.

Οι εργασίες έχουν ξεκινήσει με εντατικούς ρυθμούς και οι πρώτες εικόνες από τις εργασίες αποκατάστασης είναι ήδη διαθέσιμες. Δείτε τις φωτογραφίες από τον χώρο των γραφείων του Άρη καθώς προχωρούν οι εργασίες αποκατάστασης:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *