Ο Άρης ξεκίνησε από το πρωί της Δευτέρας την καλοκαιρινή προετοιμασία του και μετρά αντίστροφα μέχρι το πρώτο ταξίδι στην Πτολεμαΐδα στις 7 του μήνα. Εκεί, η ομάδα θα μείνει για μία εβδομάδα, στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της, με έμφαση στη φυσική κατάσταση.

Κατά τη διάρκεια αυτού του διαστήματος, ο Άρης έχει στόχο να πραγματοποιήσει τις πρώτες μεταγραφικές κινήσεις, στοχεύοντας αρχικά σε τουλάχιστον τρεις προσθήκες ποδοσφαιριστών. Μάλιστα, υπάρχουν ενδείξεις ότι κάποιες περιπτώσεις βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και δεν αποκλείεται να ανακοινωθούν σύντομα οι πρώτες μεταγραφές.

Τζόναθαν Σίλβα: Κοντά στην υπογραφή

Μία από τις πιθανές πρώτες μεταγραφές είναι αυτή του Τζόναθαν Σίλβα, του 29χρονου Αργεντινού αριστερού μπακ, ο οποίος ανήκει στη Χετάφε αλλά δεν υπολογίζεται από την ομάδα του. Οι διαπραγματεύσεις φαίνεται να βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και δεν αποκλείεται ο Σίλβα να αποτελέσει την πρώτη κίνηση των Κιτρινόμαυρων.

Επένδυση… πενταετίας με Κλέιτον Ντιαντί

Ο Άρης είναι κοντά στην απόκτηση του Κλέιτον Ντιαντί, ενός 17χρονου Σενεγαλέζου εξτρέμ, ο οποίος ανήκει στην Espoirs de Guédiawaye. Ο Ντιαντί θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στη Σενεγάλη και έχει διακριθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο U17, όπου αναδείχθηκε MVP της διοργάνωσης. Ο Άρης έχει συμφωνήσει μαζί του για πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο Ντιαντί είναι ένας παίκτης που χρησιμοποιεί και τα δύο πόδια του και μπορεί να αγωνιστεί στα άκρα της επίθεσης, κυρίως από τα αριστερά, ενώ μπορεί επίσης να παίξει και ως φορ. Γεννημένος στις 29 Ιουλίου 2006, στο Σάο Ντομίνγκος της Γουινέα Μπισάου, απέκτησε την Σενεγαλέζικη υπηκοότητα και είναι κάτοχος γαλλικού διαβατηρίου. Στις αρχές του 2023, εντάχθηκε στη βραζιλιάνικη ομάδα Σάο Πάολο, αλλά έφυγε λόγω ηλικιακών περιορισμών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *