Ο Τζόναθαν Σίλβα, ο 29χρονος Αργεντινός ποδοσφαιριστής με ιταλικό διαβατήριο, ετοιμάζεται να αποχωρήσει από την ομάδα του. Παρά το γεγονός ότι την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε με τη φανέλα της Αλμπαθέτε, ο Σίλβα επιστρέφει στην Χετάφε, όπου ανήκει, αλλά φαίνεται ότι δεν θα μείνει για πολύ.

Επαφή του Άρη με Χετάφε για τον Σίλβα

Σύμφωνα με τη Marca, ο Άρης Θεσσαλονίκης έχει ήδη καταθέσει επίσημη πρόταση για τον Σίλβα και βρίσκεται σε επαφή με την ομάδα της Μαδρίτης. Το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Σίλβα ενδέχεται να μείνει ελεύθερος τις επόμενες ώρες, καθώς δεν υπολογίζεται από την Χετάφε.

Επικείμενη αποδέσμευση από Χετάφε

Η Marca επισημαίνει ότι τόσο ο Τζόναθαν Σίλβα όσο και ο Σάμπιτ αναμένεται να λύσουν τα συμβόλαιά τους με την Χετάφε. Συγκεκριμένα, το ρεπορτάζ αναφέρει:

«Στις περιπτώσεις των Τζόναθαν Σίλβα και Σάμπιτ. Και οι δύο παίκτες αναμένεται να λύσουν το συμβόλαιό τους με τον μπλε σύλλογο και θα αποδεσμευτούν, επομένως θα είναι ελεύθεροι».

Εξελίξεις πριν την έναρξη της προετοιμασίας

Οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του Σίλβα αναμένονται μέχρι τις 9 Ιουλίου, όταν και θα ξεκινήσει η προετοιμασία της Χετάφε για τη νέα σεζόν. Ο Άρης παρακολουθεί στενά την υπόθεση και αναμένεται να κινηθεί άμεσα για την απόκτηση του παίκτη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *