Ο Γιάννης Καστρίτης, προπονητής του Άρη, έκανε τις πρώτες του δηλώσεις μετά την κλήρωση για το EuroCup 2024-25, υπογραμμίζοντας τη φιλοδοξία της ομάδας να παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο. Ο Άρης θα αντιμετωπίσει ισχυρούς αντιπάλους, όπως τη Βαλένθια, τη Λιετκαμπέλις και την Τουρκ Τέλεκομ, σε έναν όμιλο υψηλού επιπέδου.

Ο Καστρίτης αναφέρθηκε στη δυσκολία της φετινής διοργάνωσης και τόνισε τον στόχο της ομάδας για τη νέα σεζόν. Αναλυτικά, ο προπονητής δήλωσε:

«Μπροστά μας έχουμε ακόμη μια συναρπαστική χρονιά στο BKT EuroCup. Το επίπεδο φέτος είναι πολύ υψηλό, ίσως και υψηλότερο από πέρυσι, καθώς πολλές ομάδες έχουν θέσει ως στόχο την εξασφάλιση της παρουσίας τους στην επόμενη Ευρωλίγκα μέσω της κατάκτησης του EuroCup.

Εμείς συνεχίζουμε βήμα βήμα τον σχεδιασμό μας, με στόχο να παρουσιάσουμε και πάλι ένα σύνολο που θα είναι ανταγωνιστικό απέναντι σε κάθε αντίπαλο. Θέλουμε οι φίλαθλοί μας να απολαμβάνουν το παιχνίδι, είτε στο Nick Galis Hall είτε εκτός έδρας. Καλή χρονιά σε όλες τις ομάδες, με υγεία για όλους τους αθλητές».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *