Η συμφωνία υπήρχε εδώ και μέρες και τώρα είναι πλέον επίσημο: Ο Χουλιάν Κουέστα θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα του Άρη μέχρι το καλοκαίρι του 2027. Ο Ισπανός τερματοφύλακας, που έχει γράψει ιστορία ως ο ξένος παίκτης με τις περισσότερες συμμετοχές στην ομάδα, θα παραμείνει στο “Κλεάνθης Βικελίδης” για τρία ακόμη χρόνια.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης

Η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Χουλιάν Κουέστα μέχρι το καλοκαίρι του 2027. Ήταν κοινή επιθυμία και των δύο πλευρών να συνεχίσουν μαζί και σήμερα οι υπογραφές έπεσαν, επισφραγίζοντας αυτή τη μακροχρόνια συνεργασία.

Ο Χουλιάν Κουέστα, που ήδη έχει έξι χρόνια παρουσίας στον Άρη, έχει καταγράψει 191 συμμετοχές με 80 clean sheets, καθιστώντας τον έναν από τους πιο σημαντικούς παίκτες στην ιστορία της ομάδας. Με την υπογραφή του νέου του συμβολαίου, ο Κουέστα θα κλείσει την καριέρα του στον Άρη, όπου θα παραμείνει μέχρι το 2027.

Δηλώσεις του Χουλιάν Κουέστα

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου, ο Ισπανός τερματοφύλακας δήλωσε στο arisfc.com.gr:

“Είμαι πολύ χαρούμενος που ανανέωσα το συμβόλαιό μου για τα επόμενα τρία χρόνια. Βρίσκομαι στον Άρη και στη Θεσσαλονίκη για έξι ολόκληρα χρόνια και νιώθω ότι είμαι στο σπίτι μου από την πρώτη μέρα. Η ομάδα και ο κόσμος της πάντα μου έδιναν αγάπη, κάτι το οποίο έκανε την απόφασή μου να συνεχίσω εδώ ευκολότερη. Προσπάθησα να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για τον Άρη από την πρώτη μέρα και αυτό θα συνεχίσω να κάνω. Vamos ARIS!”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *