Με μία λυτή ανακοίνωση, ο Αστέρας Aktor ανακοίνωσε πως ο Βασίλης Μάντζης αποτελεί παρελθόν.

Η ανακοίνωση της ομάδας: «Ο ASTERAS AKTOR ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Βασίλη Μάντζη. Ευχαριστούμε τον Βασίλη Μάντζη για την παρουσία του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην επαγγελματική του καριέρα»

Όλα αυτά, δύο μέρες μετά την αναμέτρηση του Άρη με την ομάδα της Αρκαδίας, εκεί όπου ο Μάντζης πέρασε στον αγώνα στο 77′ και αποβλήθηκε δέκα λεπτά αργότερα.

Βασίλης Μάντζης: Ένας τίμιος επιθετικός

Στα 32 του, ο Βασίλης Μάντζης αποχωρεί από τον Astera Aktor μετά από μία αρκετά μέτρια σεζόν, στην οποία θα μπορούσε να έχει πάρει περισσότερες ευκαιρίες. Σε συνολικά 29 παιχνίδια της περσινής σεζόν, σκόραρε τέσσερις φορές και μοίρασε μία ασίστ. Φέτος, μέτρησε τρεις συμμετοχές, όλες ως αλλαγή, προτού αποτελέσει παρελθόν.

Η καλύτερη σεζόν της καριέρας του ήταν το 2018/19, με τη φανέλα του Βόλου στη Β’ Εθνική. Σκόραρε 17 γκολ σε 30 αναμετρήσεις και συνέβαλε τα μέγιστα στην άνοδο της ομάδας. Η επόμενη σεζόν ήταν μέτρια κι έτσι αποφάσισε να αφήσει την ομάδα της Θεσσαλίας και να πάει στην Κύπρο, για λογαριασμό του Ολυμπιακού Λευκωσίας. Εκεί, σκόραρε 12 γκολ την πρώτη σεζόν, όμως στη δεύτερη τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα περίμενε.

Τον Γενάρη του 2022 επαναπατρίστηκε, για τον Ιωνικό, καταφέρνοντας στην ουσία να σώσει την ομάδα, μιας και σκόραρε 9 γκολ σε 18 παιχνίδια. Δεν κατάφερε όμως να κάνει το ίδιο και την επόμενη χρονιά, παρά τις έξι φορές που βρήκε δίχτυα.

Στο τέλος της σεζόν, ο Ιωνικός υποβιβάστηκε και πριν καν μπει το καλοκαίρι ο Αστέρας Τρίπολης είχε ανακοινώσει τον Βασίλη Μάντζη. Όπως προαναφέραμε, η συνεργασία τους μόλις ολοκληρώθηκε και ο Έλληνας επιθετικός ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *