Ο Βίκτορ Οσίμεν βρίσκεται ένα βήμα πριν τον δανεισμό του στη Γαλατασαράι και με αυτόν τον τρόπο ολοκληρώνεται ένα από τα μεγαλύτερα μεταγραφικά σήριαλ αυτού του καλοκαιριού.

Τι κι αν ήταν ο βασικός πρωταγωνιστής της κατάκτησης του πρωταθλήματος της σεζόν 2022/23, ο Βίκτορ Οσίμεν είχε αποφασιστεί πως φέτος το καλοκαίρι θα αποτελέσει παρελθόν από την Νάπολι.

Ο Νιγηριανός έγινε «σημαία» στην πόλη κι αποτέλεσε έναν από τους αγαπημένους παίκτες του λαού, όμως στην περσινή, καταστροφική σεζόν των «Παρτενοπέι» δημιουργήθηκαν επεισόδια και το γυαλί ράγισε.

Έτσι λοιπόν, πριν καν τελειώσει η περσινή χρονιά, ο Ντε Λαουρέντις περίμενε προτάσεις. Μάλιστα, όταν έφτασε στην ομάδα ο Αντόνιο Κόντε και ρωτήθηκε για το ποιοι ποδοσφαιριστές θα παραμείνουν, είπε πως Κχβαρατσκέλια και Ντι Λορέντζο θα συνεχίσουν στην ομάδα, όμως η περίπτωση του Οσίμεν δεν περνάει από τα χέρια του.

Οι Άγγλοι και τα «πετροδόλαρα»

Οι συζητήσεις ήταν πολλές, οι φήμες ακόμη περισσότερες, όμως όλα έδειχναν πως ο ποδοσφαιριστής θα κατέληγε ή στην Τσέλσι ή στην Σαουδική Αραβία.

Η Αλ Αχλί προσέφερε στον παίκτη 40 εκατομμύρια ευρώ για συμβόλαιο συνεργασίας τεσσάρων ετών και 80 εκατομμύρια ευρώ στη Νάπολι. Η συμφωνία χάλασε όταν οι Ιταλοί ζήτησαν τελευταία στιγμή ακόμη πέντε εκατομμύρια ευρώ.

Όσον αφορά την Τσέλσι, του πρότεινε ετήσιες αποδοχές τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ κι άλλα τέσσερα με προϋποθέσεις, ως μπόνους, την ώρα που αυτή τη στιγμή οι απολαβές του είναι 10 εκατομμύρια ευρώ ετησίως.

Βίκτορ Οσίμεν: Από τον πάγο στη Γαλατασαράι

Η ακύρωση της συμφωνίας ανάμεσα σε Νάπολι και Αλ Αχλί δημιούργησε μεγάλο κρότο, διότι ο ποδοσφαιριστής θα έμενε στην Ιταλία χωρίς να υπολογίζεται από τον Αντόνιο Κόντε.

Όπως ήταν λογικό, ο Νιγηριανός έκανε το παν για να βρει άλλη ομάδα, έστω και προσωρινά, με τη Γαλατασαράι να του δίνει σανίδα σωτηρίας. Οι Τούρκοι συμφώνησαν με τη Νάπολι για τον δανεισμό του Οσίμεν και αναμένεται να καλύψουν εξ ολοκλήρου το συμβόλαιο του.

Φυσικά, για να γίνει αυτό, ο Οσίμεν ανανέωσε το συμβόλαιο του για ένα ακόμη χρόνο και πλέον δεσμεύεται έως το καλοκαίρι του 2027. Αυτό συνέβη προς όφελος των «Παρτενοπέι», έτσι ώστε να μπορούν να αξιώσουν ένα υψηλό χρηματικό ποσό το επόμενο καλοκαίρι, διότι το συμβόλαιο του παίκτη δεν θα ολοκληρώνεται σύντομα.

Με αυτή τη συμφωνία, η Γαλατασαράι δημιουργεί ένα εξαιρετικό επιθετικό δίδυμο, το οποίο θα απαρτίζεται από τους Ικάρντι και Οσίμεν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *