Ο Μάριο Μπαλοτέλι είναι αυτή τη στιγμή ελεύθερος κι εξετάζει τον επαναπατρισμό. Το Inaris.info θυμάται όλες τις φορές που συνδέθηκε με ελληνική ομάδα, παρόλο που καμία δεν καρποφόρησε.

Ένα από τα μεγαλύτερα «What if» του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου είναι αναμφίβολα ο Μάριο Μπαλοτέλι. Ένας ποδοσφαιριστής που έχει συνδεθεί και με τις πέντε μεγάλες ομάδες της χώρας μας, όμως ποτέ δεν ήρθε στην Ελλάδα.

Αυτή τη στιγμή, ο Ιταλός ποδοσφαιριστής είναι ελεύθερος και οι φήμες για το που θα συνεχίσει την καριέρα του είναι αρκετές. Δε χρειάζεται να πούμε πολλά για την βιογραφικό του, όμως σίγουρα όλοι αναρωτιόμαστε το που θα μπορούσε να έχει φτάσει.

Στα 34 του πλέον, έχοντας στην πλάτη του συμμετοχές, μεταξύ άλλων, σε Ίντερ (86/28/15), Μάντσεστερ Σίτι (80/30/6), Μίλαν (77/33/9), έμεινε ελεύθερος το φετινό καλοκαιρι από την Τουρκική Αντάνα Ντεμίρσπορ. Μάλιστα, δεν έκανε κακή σεζόν, καθώς κατάφερε να βάλει επτά γκολ σε 16 συμμετοχές.

Μπείτε στο Viber του Inaris με ένα κλικ, ώστε να μπορείτε να λαμβάνετε καθημερινά τα νέα του Άρη στο κινητό σας.

Τη σεζόν 2022/23 αγωνίστηκε στη Σιόν, βρίσκοντας δίχτυα έξι φορές σε 18 παιχνίδια, ενώ τη χρονιά 2021/22 βρισκόταν και πάλι στην Αντάνα Ντεμίρσπορ, όπου και σκόραρε 18 τέρματα σε 31 συμμετοχές. Τον ίδιο αριθμό τερμάτων είχε πετύχει και με τη Νις, στη Ligue 1, το 2017/18, όμως είχε πετύχει κι επιπλέον οκτώ σε Ευρώπη και Κύπελλο.

Μάριο Μπαλοτέλι: Το παρόν

Μπαλοτέλι

Τι κι αν στο μεγαλύτερο διάστημα του καλοκαιριού βρισκόταν ένα βήμα από τη Φλαμένγκο και μάλιστα με ένα εξαιρετικό deal για τον ίδιο, η συμφωνία χάλασε.

Πλέον, πιθανότερο είναι το σενάριο του επαναπατρισμού. Το Παλέρμο μπορεί να χαρακτηριστεί ως η γενέτειρα του, καθώς εκεί γεννήθηκε. Βέβαια, όταν ήταν δύο ετών υιοθετήθηκε από μια οικογένεια που ζούσε στη Μπρέσια, εκεί όπου και μεγάλωσε.

Η Παλέρμο λοιπόν, η οποία αγωνίζεται στη Serie B και διεκδικεί την άνοδο, φαίνεται πως εξετάζει την περίπτωση του. Άλλωστε, το ίδιο είχε γίνει και πέρσι, με τον παίκτη να δηλώνει πως είναι ανοιχτός σε μια τέτοια μετακίνηση. Επιπλέον, παραμένει ανοιχτή η πιθανότητα να επιστρέψει με νέα πρόταση η Φλαμένγκο, ενώ ενδιαφέρον έχει εκφράσει και η Σαν Ντιέγκο που βρίσκεται στο MLS.

Σε αναζήτηση επιθετικού βρίσκεται βέβαια και ο Άρης, όμως μέχρι στιγμής δεν έχει ακουστεί το όνομα του Μπαλοτέλι σε καμία περίπτωση.

Μάριο Μπαλοτέλι: Οι φήμες για την Ελλάδα

Τόσο το 2015, όσο και το 2016 ο Ολυμπιακός ασχολήθηκε με την περίπτωση του. Την πρώτη φορά κατέθεσε πρόταση για να τον αποκτήσει με δανεισμό, ενώ τη δεύτερη τον προσέγγισε ως ελεύθερο. Ο παίκτης αρνήθηκε και τις δύο φορές και το 2016 συνέχισε την καριέρα του στη Νις.

Το καλοκαίρι του 2020, ο Μάριο Μπαλοτέλι ακούστηκε έντονα για τον Άρη. Ο Θεόδωρος Καρυπίδης εξέταζε σοβαρά τον Ιταλό επιθετικό κι έψαχνε το «Μπαμ», το οποίο όμως δεν έγινε ποτέ.

Μία σεζόν νωρίτερα, το όνομα του είχε ακουστεί για τον ΠΑΟΚ, καθώς φαίνεται πως εξεταζόταν ως ο αντικαταστάτης του Πρίγιοβιτς. Τελικά, επιλέχθηκε ο Σβιντέρφσκι.

Το καλοκαίρι του 2021, ο Παναθηναϊκός φαίνεται πως, μετά από εισήγηση του Γιοβάνοβιτς, «έκοψε» τον Ιταλό επιθετικό.

Τέλος, το 2022, η ΑΕΚ κατέθεσε επίσημη πρόταση στον Μπαλοτέλι, όμως αυτός την απέρριψε κι επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στη Σιόν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *