Τις τελευταίες ημέρες, κυκλοφόρησαν στην Ισπανία ειδήσεις ότι η Κάντιθ ενδιαφέρεται σοβαρά για τον Λόρεν Μορόν. Ωστόσο, χθες εμφανίστηκαν νέα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι η ισπανική ομάδα αποσύρεται λόγω του υψηλού κόστους.

Η προσφορά της Κάντιθ ανέρχεται σε δύο εκατ. ευρώ, ποσό που δεν ικανοποιεί τον Άρη, ο οποίος αποζητά το τριπλάσιο για τον πρώτο σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος. Παράλληλα, τόσο ο ποδοσφαιριστής όσο και ο Άρης, δεδομένου ότι η ανανέωσή του είναι δύσκολη, στοχεύουν σε ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο στη Σαουδική Αραβία.

Η ιστοσελίδα elgoldigital αναφέρει χαρακτηριστικά: «Η Κάντιθ επιθυμεί να ενισχύσει την επίθεσή της για την επόμενη σεζόν, καθώς ενδέχεται να χάσει τον Κρις Ράμος αν προκύψει καλή προσφορά. Αν φύγει, ο Λόρεν Μορόν είναι ο κύριος στόχος, καθώς ολοκλήρωσε μια εξαιρετική σεζόν στην Ελλάδα. Ωστόσο, η αθλητική διοίκηση της Κάντιθ έχει στο μυαλό της ένα plan b».

Ο συντάκτης συνεχίζει: «Μετά την εντυπωσιακή σεζόν του στον Άρη Θεσσαλονίκης, όπου απέδειξε τις ικανότητές του στο σκοράρισμα, η ελληνική ομάδα έθεσε υψηλό τίμημα για τη μεταγραφή του. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η αθλητική διοίκηση της Κάντιθ αρχίζει να εξετάζει άλλες επιλογές».

Μεταξύ αυτών των επιλογών είναι και ο Κέβιν Κάρλος. Ο Ισπανός επιθετικός ολοκλήρωσε μια πολύ καλή σεζόν στην Ιβερντόν της Ελβετίας, όπου ξεχώρισε πετυχαίνοντας 14 γκολ σε 35 αγώνες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *