Σύμφωνα με ισπανικά μέσα, ο Άλεξ Κογιάδο, ο οποίος αποτελεί υποψήφιο μεταγραφικό στόχο του Άρη για τη θέση του δεξιού εξτρέμ, πιθανόν να επιστρέψει στη Σαουδική Αραβία. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός δεν θα συμμετάσχει στην προετοιμασία της Μπέτις στην Αυστρία, καθώς υπάρχουν ενδείξεις ότι μπορεί να συνεχίσει την καριέρα του στη Μέση Ανατολή.

Η ιστοσελίδα InformaBetis αναφέρει:

«Ο Κογιάδο δεν θα ταξιδέψει αύριο με την υπόλοιπη ομάδα της Μπέτις για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας στην Αυστρία. Ο λόγος είναι ότι ο Ισπανός παίκτης και οι εκπρόσωποί του ελπίζουν να βρουν μια λύση για το μέλλον του. Αυτή την περίοδο, το πιο πιθανό είναι να επιστρέψει στη Σαουδική Αραβία.»

Η ομάδα που φαίνεται να ενδιαφέρεται περισσότερο είναι η Αλ Οκχντούντ, στην οποία ο Κογιάδο αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν ως δανεικός, με την ομάδα να αναλαμβάνει το 100% του συμβολαίου του. Τώρα, η Μπέτις εξετάζει το ενδεχόμενο πώλησης του Κογιάδο για περίπου 2 εκατ. ευρώ, με τη Μπαρτσελόνα να διατηρεί ποσοστό 20%-30% των δικαιωμάτων του παίκτη.

Αν η συμφωνία ολοκληρωθεί, θα σηματοδοτήσει μια κερδοφόρα πώληση για τη Μπέτις και μια νέα πρόκληση για τον Κογιάδο στη Σαουδική Αραβία. Ο Άρης, από την άλλη πλευρά, θα πρέπει να εξετάσει εναλλακτικές λύσεις για την ενίσχυση της επιθετικής του γραμμής.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *