Απίστευτη ανατροπή σημειώθηκε στη μεταγραφή του Σωκράτη Διούδη στον Άρη, καθώς η Ζαγκλέμπιε έθεσε έναν ειδικό όρο στη λύση του συμβολαίου του παίκτη, απαγορεύοντας την επιστροφή του στους Κιτρινόμαυρους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ζαγκλέμπιε πρόσθεσε έναν όρο στη λύση του συμβολαίου του Διούδη, ο οποίος αναφέρει ότι ο Έλληνας τερματοφύλακας μπορεί να ενταχθεί σε οποιαδήποτε ομάδα επιθυμεί, εκτός από τον Άρη. Εάν παραβιαστεί αυτός ο όρος και ο Διούδης επιστρέψει στον Άρη μέσα στον επόμενο χρόνο, τότε οι Κιτρινόμαυροι θα πρέπει να καταβάλουν ρήτρα ύψους 400.000 ευρώ.

Αυτή η εξέλιξη οδηγεί τη μεταγραφή σε ναυάγιο, παρά τις προσπάθειες του παίκτη να εξασφαλίσει την επιστροφή του. Η δημοσιοποίηση του θέματος φαίνεται να έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην απόφαση των Πολωνών να επιμείνουν στον όρο.

Πλέον, η μοναδική πιθανότητα για τον Άρη να αποκτήσει τον Διούδη είναι μέσω μιας τρίτης ομάδας, κάτι που φαίνεται δύσκολο. Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, ο Διούδης φαίνεται να προσανατολίζεται προς την Τουρκία, με την Γκαζιαντέπσπορ να δείχνει ενδιαφέρον.

Αυτή η ανατροπή σίγουρα ανατρέπει τα σχέδια του Άρη, που επιδίωκε να ενισχύσει τη θέση του τερματοφύλακα με την εμπειρία και τις ικανότητες του Διούδη. Η συνέχεια αναμένεται με ενδιαφέρον, καθώς οι Κιτρινόμαυροι πρέπει να βρουν εναλλακτικές λύσεις για να καλύψουν αυτό το κενό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *