Η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσε ότι τα εισιτήρια για την παρουσίαση του Κιλιάν Εμπαπέ εξαντλήθηκαν, με την εκδήλωση να πραγματοποιείται σε ένα κατάμεστο Σαντιάγο Μπερναμπέου την Τρίτη, 16 Ιουλίου. Ο Γάλλος σταρ θα υποδεχθεί περίπου 80.000 φιλάθλους των “μερένγκες” στο γήπεδο.

Κατάμεστο Μπερναμπέου για την παρουσίαση του Εμπαπέ

Η επίσημη παρουσίαση του Κιλιάν Εμπαπέ από τη Ρεάλ Μαδρίτης αναμένεται να είναι φαντασμαγορική, καθώς οι οπαδοί της ομάδας δείχνουν τεράστιο ενδιαφέρον. Η ανακοίνωση της Κυριακής, 14 Ιουλίου, επιβεβαίωσε το sold out των εισιτηρίων, δημιουργώντας ένα ιστορικό γεγονός για τον σύλλογο.

Προετοιμασίες και εργασίες στο γήπεδο

Εν τω μεταξύ, η Ρεάλ έχει ήδη ξεκινήσει τις προετοιμασίες στο εσωτερικό του Σαντιάγο Μπερναμπέου. Οι εργασίες προχωρούν με γρήγορους ρυθμούς, ενώ φωτογραφίες από το γήπεδο έχουν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο, προκαλώντας ενθουσιασμό στους φιλάθλους.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ στη Ρεάλ Μαδρίτης

Η μεταγραφή του Κιλιάν Εμπαπέ στη Ρεάλ Μαδρίτης αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα γεγονότα στο ποδοσφαιρικό μεταγραφικό παζάρι, με την ομάδα να ενισχύει σημαντικά την επιθετική της γραμμή. Οι φίλαθλοι ανυπομονούν να δουν τον Γάλλο αστέρα να αγωνίζεται με τη λευκή φανέλα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *