Από μέρα σε μέρα είναι πιθανό να τελειώσει το θέμα του Χουλιάν Κουέστα, με τον Άρη να έχει συμφωνήσει προφορικά μαζί του από την προηγούμενη εβδομάδα. Με την υπογραφή του Ισπανού ωστόσο δεν θα «κλείσει» τελείως το μέτωπο του τερματοφύλακα.

Το συμβόλαιο του Λευτέρη Χουτεσιώτη ολοκληρώνεται και η παραμονή του στην ομάδα δεν είναι καθόλου σίγουρη. Αν αυτό δεν αλλάξει το επόμενο διάστημα, τότε ο Άρης θα πρέπει να βγει στην αγορά για να βρει έναν νέο τερματοφύλακα.

Αναζητώντας τον Ιδανικό Υποψήφιο

Ο Άρης χρειάζεται έναν παίκτη με την ικανότητα να ανταποκριθεί όποτε χρειαστεί και παράλληλα να αποδεχθεί τον ρόλο της δεύτερης επιλογής πίσω από τον Χουλιάν Κουέστα. Αυτή τη στιγμή, στο ρόστερ υπάρχει μόνο ο Κυριαζής, καθώς ο Κόβαλ δεν θα επιστρέψει στον Άρη, παρά το γεγονός ότι έχει συμβόλαιο με τους Κιτρινόμαυρους.

Η ομάδα λοιπόν αναζητά έναν αξιόπιστο τερματοφύλακα που θα μπορεί να καλύψει τη θέση με επιτυχία και να στηρίξει την ομάδα στις δύσκολες στιγμές. Η πρόκληση είναι να βρεθεί κάποιος που θα αποδεχθεί τον δευτερεύοντα ρόλο, αλλά θα είναι έτοιμος να αναλάβει δράση όποτε χρειαστεί.

Η διαδικασία αυτή δεν είναι εύκολη, αλλά ο Άρης είναι αποφασισμένος να ενισχύσει την άμυνά του και να διασφαλίσει ότι θα έχει τις καλύτερες δυνατές επιλογές κάτω από τα δοκάρια για την επόμενη σεζόν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *