Ο Ρουμπέν Πάρντο, μια από τις μεταγραφικές κινήσεις του Άρη το περασμένο καλοκαίρι, δεν κατάφερε να εδραιωθεί στην ομάδα. Με ελάχιστες συμμετοχές στα παιχνίδια, το μόνο που ξεχωρίζει από τη θητεία του είναι το εντυπωσιακό γκολ που σημείωσε κόντρα στον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Με την παραμονή του Άκη Μάντζιου στον πάγκο του Άρη, θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να πάρει ευκαιρίες την επόμενη σεζόν. Ωστόσο, ενδέχεται να βρεθεί λύση από την Ισπανία, αν επιβεβαιωθούν κάποια δημοσιεύματα.

Σύμφωνα με αυτά, ο 30χρονος μέσος αποτελεί μεταγραφικό στόχο της Λεγκανές, η οποία εξασφάλισε την άνοδό της στην La Liga. Ο Πάρντο είχε αγωνιστεί εκεί τη διετία 2021-23 πριν μετακομίσει στην Ελλάδα. Η πιθανή επιστροφή του στην Ισπανία θα μπορούσε να αναζωογονήσει την καριέρα του, δίνοντάς του την ευκαιρία να αγωνιστεί ξανά σε υψηλό επίπεδο.

Οι εξελίξεις γύρω από τον Ρουμπέν Πάρντο και τη Λεγκανές παρακολουθούνται στενά, καθώς η ομάδα της La Liga επιδιώκει να ενισχυθεί με έμπειρους παίκτες ενόψει της νέας σεζόν. Οι επόμενες ημέρες θα δείξουν αν ο Πάρντο θα επιστρέψει στη χώρα του για να αναζητήσει μια νέα αρχή στην καριέρα του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *