Η αλήθεια είναι πως ο Άρης ως σύλλογος έχει κατηγορηθεί για πολλά πράγματα και πολλές φορές δημιουργούνται διάφορες θεωρίες καθαρά για τις εντυπώσεις. Μία από αυτές, είναι η κακή οικονομική διαχείριση της ομάδας, όσον αφορά τις πληρωμές των παικτών.

Η τρεις πρώτες αγωνιστικές της Stoiximan Superleague ολοκληρώθηκαν. Ο Άρης μάζεψε τέσσερις βαθμούς, αντιμετωπίζοντας προκλητικές διαιτησίες και πηγαίνει στο διάλλειμα των Εθνικών ομάδων με έναν εκνευρισμό. Εάν μπορεί να κριθεί αγωνιστικά, το πλάνο του έχει αποτύχει, όμως οι κακές διαιτησίες δεν μας επιτρέπουν να δούμε με καθαρή ματιά το αγωνιστικό κομμάτι.

Αφού λοιπόν μπαίνουμε σε μία περίοδο που δεν υπάρχει δράση για το πρωτάθλημα, είναι ευκαιρία να αναλύσουμε και να καταρρίψουμε ακόμη ένα αφήγημα.

Οι επιστροφές δείχνουν την αλήθεια

Ο Άρης έχει κατηγορηθεί για πολλά πράγματα κι ένα εξ αυτών είναι το ότι δεν είναι συνεπής στις πληρωμές των ποδοσφαιριστών. Πολλοί αναφέρουν το ότι η ομάδα δεν είναι εντάξει στις υποχρεώσεις της οικονομικά και γι’ αυτό προκύπτουν θέματα στα αποδυτήρια.

Σίγουρα έχουν περάσει περίοδοι που μπορεί να υπήρχε θέμα ρευστότητας, όμως το γεγονός πως πολλοί παίκτες επιλέγουν να γυρίσουν στο «Κλεάνθης Βικελίδης» μας δείχνει την αλήθεια.

Το τελευταίο παράδειγμα είναι ο Φαμπιάνο, ο οποίος αρχικά βρέθηκε εκτός ομάδας, καθώς έψαχνε ένα υψηλότερο συμβόλαιο. Ο Βραζιλιάνος τελικά παρέμεινε στον Άρη και θα φορά και φέτος τα «Κιτρινόμαυρα». Εάν ήταν κακοπληρωμένος και λάμβανε τον μισθό του με ασυνέπεια, θα έμενε;

Τον Γενάρη του 2024 επέστρεψαν την ομάδα οι Φετφατζίδης και Ρόουζ. Εάν είχαν βιώσει καταστάσεις που θεωρούνταν αντιεπαγγελματικές ή υπήρχαν θέματα με τις πληρωμές τους, θα επέστρεφαν;

Νταρίντα και Μπράμπετς έφεραν τον Φρίντεκ

Στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού, ο Άρης προχώρησε στην απόκτηση του Μάρτιν Φρίντεκ. Ο αριστερός οπισθοφύλακας ήρθε στη Θεσσαλονίκη μεγαλώνοντας την παροικία των Τσέχων και σε αυτό συνέβαλε σημαντικά η παρουσία και η προτροπή των συμπατριωτών του, Νταρίντα και Μπράμπετς.

Εάν ο Άρης ήταν κακοπληρωτής και αντιμετώπιζε οικονομικές δυσκολίες ή δε διαχειριζόταν σωστά τη μισθοδοσία, θα προέτρεπαν οι δύο τον Φρίντεκ να έρθει στην ομάδα;

Κριτική για λάθος πράγματα

Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούμε να χρεώσουμε στη διοίκηση Καρυπίδη, όπως η υποστελέχωση της ομάδας και η έλλειψη σωστών επιλογών για τον πάγκο. Ακόμη και μερικές μεταγραφές που ήταν μεγάλο ρίσκο.

Ειδικά φέτος όμως, δεν μπορούμε να μην είμαστε ευχαριστημένοι με το ρόστερ και την ποιότητα που έχει η ομάδα. Ποδοσφαιριστές όπως ο Μόντσου και ο Σιφουέντες δεν υπήρχε περίπτωση να πατήσουν στο «Κλεάνθης Βικελίδης» εάν ο Άρης είχε κακό όνομα στην αγορά.

Μπείτε στο Viber του Inaris για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα της ομάδας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *