Μακροχρόνια στοιχήματα Stoiximan Superleague

Το Betmarket.gr παρουσίασε τις αποδόσεις για τα μακροχρόνια στοιχήματα Stoiximan Superleague 2024/25 και ο Άρης έχει την τιμητική του.

Η διακοπή των Εθνικών ομάδων είναι πάντα μια ευκαιρία για τις πρώτες εκτιμήσεις. Το Betmarket.gr ετοίμασε ένα άρθρο, παρουσιάζοντας μας τις αποδόσεις για τα μακροχρόνια στοιχήματα Stoiximan Superleague 2024/25 που προσφέρουν οι στοιχηματικές εταιρίες.

Με τον Άρη να αναφέρεται αρκετά στις αγορές, έχει ενδιαφέρον να μεταφέρουμε αυτούσια την ανάλυση.

Μακροχρόνια στοιχήματα Stoiximan Superleague 2024/25

Να είναι ο Άρης στις 4 πρώτες θέσεις

Η αλήθεια είναι πως ο Άρης έχει χτίσει ένα αρκετά ανταγωνιστικό ρόστερ κι έχει εμφανιστεί στις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος σε πολύ καλή κατάσταση, χωρίς καν να έχει παίξει ακόμη στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Άνοιξε λοιπόν η συζήτηση για το εάν μπορεί να χτυπήσει την τετράδα κι εμείς σας παρουσιάζουμε τις αποδόσεις.

Ναι – 4.00 (Novibet)

Ναι – 4.00 (Pamestoixima)

Ναι – 5.50 (Bet365)

Ναι – 6.00 (Stoiximan)

Το 11.00 υποτιμά τον Μορόν

Στο περσινό πρωτάθλημα, πρώτος σκόρερ τόσο στην κανονική διάρκεια, όσο και στο τέλος της σεζόν, ήταν ο Λορέν Μορόν. Ο επιθετικός του Άρη κατάφερε να σκοράρει 14 τέρματα στην κανονική διάρκεια κι άλλα έξι στα playoff.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης αναβαθμίστηκε φέτος και πρόσθεσε αρκετή ποιότητα στο ρόστερ. Φυσικά, αιχμή του δόρατος παραμένει ο Ισπανός επιθετικός, ο οποίος αναμένεται να είναι και ο αποδέκτης της πλειοψηφίας των δημιουργιών της ομάδας. Εάν λοιπόν ο Μορόν κατάφερε να έχει εξαιρετικούς αριθμούς με τον περσινό Άρη, με τη φετινή ομάδα που θεωρείται ανώτερη μπορεί να σκοράρει περισσότερα.

Ρίχνοντας μια ματιά στον ανταγωνισμό του, βλέπουμε εξαιρετικούς επιθετικούς, με τρομερές ικανότητες κι έφεση στο σκοράρισμα, όμως όλοι έχουν κάποιες ιδιαιτερότητες. Τόσο ο Ελ Κααμπί, όσο και ο Ιωαννίδης, αναμένεται να είναι βασικοί στα Ευρωπαϊκά ματς κι έτσι στο πρωτάθλημα λογικά θα είναι μέρος του ροτέισον. Ο Λιβάι Γκαρσία μπορεί να μην έχει Ευρώπη, όμως είναι αρκετά επιρρεπής σε τραυματισμούς και μοιάζει απίθανο να αγωνιστεί σε όλες της αναμετρήσεις, ειδικά μετά την άφιξη του Πιερό.

Επομένως, το 11.00 που προσφέρει η Bet365 για να είναι ο Μορόν πρώτος σκόρερ αποτελεί μια πολύ ενδιαφέρουσα επιλογή.

Επιπλέον, όπως προαναφέραμε, την περσινή σεζόν σκόραρε 14 τέρματα στην κανονική διάρκεια. Εχθρός του καλού το καλύτερο και με τον Άρη ανανεωμένο δημιουργικά, αξίζει να ρίξουμε μια ματιά και στην επιλογή να σκοράρει 15+ τέρματα στην κανονική διάρκεια, επιλογή που προσφέρεται σε απόδοση 9.00 στη Stoiximan.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *