Η τέταρτη αγωνιστική της Stoiximan Superleague πλησιάζει και οι διαιτητές των αγώνων ανακοινώθηκαν.

Ο Άρης θα ταξιδέψει στο Ηράκλειο για να αναμετρηθεί με τον ΟΦΗ, σε ένα παιχνίδι που θα διευθύνει ο Τάσος Σιδηρόπουλος (ΕΠΣ Δωδεκανήσου). Πρώτος βοηθός θα είναι ο Κωσταράς (ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας) , δεύτερος ο Κολλιάκος (ΕΠΣ Αθηνών) και 4ος ο Κατοίκος (ΕΠΣ Αθηνών).

Όσον αφορά το VAR, εκεί θα βρίσκεται ο Ζαμπάλας (ΕΠΣ Ηπείρου), μαζί με τον Τριανταφύλλου (ΕΠΣ Αρκαδίας). Τέλος, παρατηρητής θα είναι ο Καλογερόπουλος (ΕΠΣ Αθηνών).

Τάσος Σιδηρόπουλος: Πρεμιέρα στο Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός

Όσον αφορά τη φετινή σεζόν, ο Τάσος Σιδηρόπουλος βρέθηκε στο Παναθηναϊκός – Αστέρας, εκεί όπου οι φιλοξενούμενοι έκαναν την έκπληξη και κέρδισαν με 0-1. Ο διαιτητής από τα Δωδεκάνησα έβγαλε συνολικά έξι κίτρινες κάρτες και μία απευθείας κόκκινη.

Σχετικά με τα λάθη στην αναμέτρηση, το γκολ του Αστέρα φαίνεται πως δεν έπρεπε να μετρήσει, καθώς υπήρχε ένας παίκτης του δίπλα στο τοίχος, την ώρα της εκτέλεσης ενός φάουλ, σε μικρότερη απόσταση από το επιτρεπτό.

Ήταν στο Άρης – ΑΕΚ: 3-3

Σχετικά με την τελευταία φορά που βρέθηκε σε αναμέτρηση του Άρη, αυτή ήταν τον περασμένο Μάρτιο, για την τελευταία αγωνιστική στην κανονική διάρκεια της Stoiximan Superleague. Ο Άρης υποδεχόταν την ΑΕΚ, σε ένα παιχνίδι που πολλοί έχασαν τα σπίτια τους γιατί τα πόνταραν στο διπλό, με το τελικό αποτέλεσμα να είναι 3-3 και την «Ένωση» να πέφτει από την κορυφή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *