Την Τετάρτη κυκλοφόρησε στην Ισπανία δημοσίευμα που ανέφερε ότι η Κάντιθ υπέβαλε επίσημη πρόταση ύψους 2 εκατομμυρίων ευρώ για τον Λόρεν Μορόν, με τον Άρη να την απορρίπτει ζητώντας τα διπλάσια. Ωστόσο, οι πληροφορίες αυτές διαψεύστηκαν κατηγορηματικά από κύκλους της Κιτρινόμαυρης ΠΑΕ, οι οποίοι τόνισαν ότι δεν έχουν λάβει καμία πρόταση για τον Ισπανό επιθετικό.

Παράλληλα, διάψευση ήρθε και από την πλευρά της Ισπανίας, συγκεκριμένα από τον ιδιοκτήτη της Κάντιθ, Χουάν Μανουέλ Βιθκάινο. Σε δηλώσεις του στο Radio Marca, ο Βιθκάινο ανέφερε: «Δεν ξέρω από πού προκύπτει ότι κάναμε επίσημη πρόταση για την απόκτηση του Μορόν. Είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής, αλλά δεν υπάρχει καμία προσφορά».

Ο Βιθκάινο πρόσθεσε επίσης: «Αν είναι να γίνει κάποια προσφορά μελλοντικά, ξέρουμε ήδη ότι η τιμή του παίκτη θα είναι αρκετά υψηλή».

Από τις δηλώσεις προκύπτει ότι προς το παρόν δεν υπάρχει καμία κίνηση για την απόκτηση του Μορόν, ενώ και οι δύο πλευρές φαίνεται να επιβεβαιώνουν ότι δεν έχει υπάρξει καμία επίσημη πρόταση.

4o

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *