Αν και η μεταγραφική περίοδος δεν έχει ξεκινήσει επίσημα, αρκετές ομάδες, συμπεριλαμβανομένου του Άρη,στο στόχαστρο νέοι και παλιοί παίκτες έχουν ήδη μπει σε μεταγραφικούς ρυθμούς. Στον Άρη, καθημερινά καταφθάνουν προτάσεις ποδοσφαιριστών, τις οποίες αξιολογεί το τμήμα σκάουτινγκ της ομάδας. Ο στόχος είναι να διαπιστωθεί κατά πόσο οι προτεινόμενοι παίκτες πληρούν τα κριτήρια του συλλόγου, ώστε να υπάρχει ένας «μπούσουλας» όταν ξεκινήσει η μεταγραφική περίοδος.

Χωρίς φετινές ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, η διοίκηση του Άρη έχει την ευχέρεια να αποφεύγει βιαστικές κινήσεις, επιλέγοντας προσεκτικά τους παίκτες που θα προσθέσει στη λίστα της. Η ομάδα εξετάζει την αγορά και καταγράφει περιπτώσεις παικτών, ώστε να είναι προετοιμασμένη όταν θα έρθει η ώρα για την ενίσχυση του ρόστερ.

Επιπλέον, ο Άρης διατηρεί σταθερά μια λίστα με παίκτες που έχουν απασχολήσει τον σύλλογο σε προηγούμενες μεταγραφικές περιόδους, αλλά για διάφορους λόγους δεν αποκτήθηκαν. Αυτοί οι γνώριμοι ποδοσφαιριστές παραμένουν στο «ραντάρ» της ομάδας, με την προοπτική να επανεξεταστούν υπό ευνοϊκότερες συνθήκες κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Με αυτόν τον τρόπο, ο Άρης συνεχίζει να αναζητά ποδοσφαιρικές ευκαιρίες και δεν αποκλείεται να δούμε ξανά περιπτώσεις παικτών που ενδιαφέρουν την ομάδα εδώ και χρόνια, εφόσον αυτή τη φορά οι συνθήκες είναι πιο κατάλληλες για την απόκτησή τους.

4o

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *