Η προετοιμασία του Άρη για την επερχόμενη αναμέτρηση με τον ΟΦΗ μπαίνει στην τελική της ευθεία, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να μετρά αντίστροφα για την επιστροφή στη δράση στη Super League. Ωστόσο, ο προπονητής Άκης Μάντζιος καλείται να διαχειριστεί σημαντικά προβλήματα τραυματισμών, καθώς οι Ισπανοί ποδοσφαιριστές Μόντσου Ροντρίγκεθ και Ούγκο Μάγιο παραμένουν εκτός λόγω τραυματισμού.

Οι πιθανότητες να προλάβουν το κρίσιμο ματς στο Ηράκλειο είναι ελάχιστες, με τους δύο παίκτες να μην συμμετέχουν ακόμα στις ομαδικές προπονήσεις. Εάν δεν υπάρξει κάποια θετική εξέλιξη, θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι θα μείνουν εκτός αποστολής, αναγκάζοντας τον Άκη Μάντζιο να εξετάσει άλλες επιλογές για την ενδεκάδα του.

Στη θέση του δεξιού μπακ, η αντικατάσταση είναι ξεκάθαρη με τον Μάρτιν Μοντόγια να ετοιμάζεται να πάρει τη θέση του Μάγιο. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής, η κατάσταση είναι πιο σύνθετη, καθώς αναζητείται ο κατάλληλος παρτενέρ για τον Λουίς Σιφουέντες. Οι επικρατέστεροι υποψήφιοι είναι οι Βλάντιμιρ Νταρίντα και Ζουλ, με τον Τσέχο διεθνή να θεωρείται το φαβορί για τη θέση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *