Φίλιπ Σίντκλεφ

Σύμφωνα με τη σπουδαία Γαλλική εφημερίδα «L’Équipe», ο Φίλιπ Σίντκλεφ ανήκει στα 30 μεγαλύτερα ταλέντα (U20) του κόσμου.

Ο Άρης προχώρησε σε πολλές και καλές μεταγραφές αυτό το καλοκαίρι, όμως υπήρξε μία που πέρασε αρκετά απαρατήρητη. Οι «Κιτρινόμαυροι» έκαναν μια επένδυση 1.500.000 ευρώ, φέρνοντας στη Θεσσαλονίκη τον Σουηδό τερματοφύλακα Φίλιπ Σίντκλεφ.

Γεννημένος το 2005, σε ηλικία 19 ετών, ο νεαρός έκανε το μεγάλο βήμα στην καριέρα του και ήρθε στον Άρη. Βέβαια, δεν είναι άπειρος, καθώς μετρά ήδη 41 συμμετοχές στην πρώτη κατηγορία της Σουηδίας και το εγχώριο Κύπελλο. Επιπλέον, έχει μία συμμετοχή με την Εθνική Σουηδίας U21.

Όσον αφορά τα χαρακτηριστικά του παίκτη, το Inaris.gr σας τα παρουσίασε από την πρώτη στιγμή.

«L’Équipe»: Η λίστα με τα 30 μεγαλύτερα ταλέντα U20

Στη λίστα της «L’Équipe», με τα μεγαλύτερα ταλέντα U20 βλέπουμε στην κορυφή τον Γιαμάλ. Εκτός αυτού, υπάρχουν μέσα ποδοσφαιριστές όπως ο Κουμπαρσί της Μπαρτσελόνα και ο Έντρικ της Ρεάλ Μαδρίτης. Στην 30η θέση, βλέπουμε τον τερματοφύλακα του Άρη, Φίλιπ Σίντκλεφ.

Αναλυτικά η λίστα:

Το μέγεθος της συγκεκριμένης μεταγραφής δεν τα έχουμε αντιληφθεί ακόμη, όμως ο Άκης Μάντζιος έχει να διαχειριστεί ένα από τα καλύτερα ταλέντα παγκοσμίως.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *