Ανσαριφάρντ

Η περίοδος των μεταγραφών έχει παραμείνει ανοιχτή μόνο για τους ελεύθερους και όσο ο Καρίμ Ανσαριφάρντ παραμένει χωρίς ομάδα, τότε τίποτα δεν είναι απίθανο.

Ο Άρης ήταν πολύ ενεργός στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού, αφήνοντας ανοιχτή μόνο μία εκκρεμότητα. Με το βάρος των διαπραγματεύσεων να πέφτει πάνω στην υπόθεση Μορόν, οι «Κιτρινόμαυροι» άφησαν την προσθήκη ενός αναπληρωματικού επιθετικού σε δεύτερη μοίρα και τώρα… τρέχουν.

Ο πρώτος στόχος είναι φυσικά ο Σέρχιο Αραούχο, ο οποίος όπως αναλύσαμε έχει την ικανότητα να προσφέρει πολλά σε αυτόν τον ρόλο. Το πρόβλημα είναι πως ο Άρης δεν παίζει μπάλα μόνος του και η Ομόνοια έχει καταθέσει μια πολύ ελκυστική προσφορά στον Αργεντινό.

Ανσαριφάρντ: Η τελευταία λύση

Τσεκάροντας λοιπόν την λίστα των ελεύθερων επιθετικών, βλέπουμε το όνομα του Καρίμ Ανσαριφάρντ. Ο Ιρανός συνεργάστηκε πέρσι με τον Άρη και τον Άκη Μάντζιο, έχοντας τον ρόλο του αναπληρωματικού επιθετικού.

Στην ουσία ήταν αυτός που ξεκούραζε τον Λορέν Μορόν, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις συνυπήρξαν στην κορυφή της επίθεσης. Στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού συνδέθηκε με κάποιες ομάδες, όμως ακόμη δεν έχει καταλήξει στον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Αν σκεφτούμε ορθολογικά, στο σημείο που έχουμε φτάσει, ο προσθήκη του Ανσαριφάρντ είναι σίγουρα καλύτερη επιλογή από το να μη γίνει καμία προσθήκη.

Σίγουρα, η περίπτωση του Αραούχο είναι πολύ καλύτερη, όμως η επιλογή του Καρίμ δεν είναι πισωγύρισμα. Είναι ένας παίκτης που γνωρίζει το πρωτάθλημα, έχει ικανότητες ως επιθετικός και μπορεί να κάνει τη δουλειά που τον χρειάζεται ο Άρης, δηλαδή να ξεκουράζει τον Μορόν. Επιπλέον, γνωρίζει την ομάδα και τον γνωρίζει η ομάδα.

Δεν είναι το ιδανικό σενάριο, όμως δεν είναι και το χειρότερο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *