Εν όψει του αγώνα μεταξύ του ΟΦΗ και του Άρη στο Ηράκλειο, η Super League δημοσίευσε ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία και αριθμούς που αποκαλύπτουν την ιστορία των αναμετρήσεων των δύο ομάδων.

Στατιστικά και παράδοση

Η περσινή νίκη του ΟΦΗ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος στο Ηράκλειο έβαλε τέλος σε ένα αρνητικό σερί για την ομάδα της Κρήτης, καθώς είχε συμπληρώσει δέκα παιχνίδια χωρίς νίκη απέναντι στον Άρη, ανεξάρτητα από την έδρα ή τη διοργάνωση. Ωστόσο, η συνολική παράδοση δεν είναι υπέρ του ΟΦΗ, καθώς στα δέκα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια έχει καταφέρει να επικρατήσει μόνο τρεις φορές απέναντι στον Άρη.

Το πιο κοινό σκορ στις αναμετρήσεις τους είναι το 1-0, με τον ΟΦΗ να έχει επτά νίκες με αυτό το αποτέλεσμα, ενώ και ο Άρης έχει κερδίσει πέντε από τα συνολικά 13 παιχνίδια του με το ίδιο σκορ. Στις μεταξύ τους ισοπαλίες, το 1-1 είναι επίσης συχνό, καθώς έξι από τις οκτώ ισοπαλίες έχουν λήξει με αυτό το σκορ. Εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι δεν υπάρχει ούτε ένα παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες (συνολικά 43) που να μην έχει σημειωθεί γκολ.

Η πρώτη συνάντηση των δύο ομάδων καταγράφηκε την περίοδο 1968-69, όταν ο Άρης κέρδισε τόσο στη Θεσσαλονίκη όσο και στο Ηράκλειο με σκορ 2-1. Μετά από αυτή την ήττα, ο ΟΦΗ κατάφερε να διατηρήσει το αήττητο εντός έδρας απέναντι στον Άρη για 20 χρόνια.

Αναλυτικά στατιστικά

  • 43 αναμετρήσεις μεταξύ ΟΦΗ και Άρη
  • 23 νίκες για τον ΟΦΗ
  • 12 νίκες για τον Άρη
  • 8 ισοπαλίες
  • Συνολικά γκολ: 71-43 υπέρ του ΟΦΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *