ΟΦΗ – Άρης: Πιθανές ενδεκάδες – Το Inaris.info σας παρουσιάζει τις επιλογές που αναμένεται να κάνουν οι δύο προπονητές.

Καμία από τις δύο ομάδες δεν αναμένεται να προχωρήσει σε σημαντικές αλλαγές, συγκριτικά με τις προηγούμενης αναμετρήσεις της.

ΟΦΗ – Άρης: Πιθανές ενδεκάδες

Τόσο ο Τραϊανός Δέλλας, όσο και ο Άκης Μάντζιος, έχουν κάποιους σίγουρους στην ενδεκάδα τους, όμως υπάρχουν και κάποια ερωτηματικά.

ΟΦΗ: 4-2-3-1 (Δέλλας)

Την εστία των Κρητικών θα υπερασπιστεί ο Χριστογεώργος. Στα δεξιά της άμυνας θα βρεθεί ο Γκονθάλεθ, ενώ στα αριστερά ο Χατζηθεοδωρίδης. Στα στόπερ σίγουρος είναι ο Λαμπρόπουλος, με παρτενέρ τον Μπρεσάν ή τον Χριστόπουλο.

Στο κέντρο θα βρεθεί ο Μπάκιτς με τον Μπαϊνοβιτς. Δεξιά στη μεσοεπιθετική γραμμή αναμένεται να είναι ο Σενγκέλια, αριστερά ο Νους και πίσω από την κορυφή της επίθεσης που θα είναι ο Γιούνγκ, θα αγωνιστεί ο Φούντας.

4-2-3-1: Χριστογεώργος – Γκονθάλεθ, Λαμπρόπουλος, Μπρεσάν (Χριστόπουλος), Χατζηθεοδωρίδης – Μπάκιτς, Μπαϊνοβιτς – Σενγκέλια, Φούντας, Νους – Γιούνγκ

Άρης: 4-2-3-1 (Μάντζιος)

Σταθερά κάτω από τα δοκάρια του Άρη βρίσκεται ο Χούλιαν Κουέστα. Στο δεξί άκρο της άμυνας θα πραγματοποιηθεί αναγκαστικά αλλαγή, με τον Μοντόγια να αναλαμβάνει τον ρόλο του Μάγιο. Φαμπιάνο και Μπράμπετς θα βρεθούν στα στόπερ, ενώ αριστερά θα είναι ο Φρίντεκ.

Σίγουρος για το κέντρο είναι ο Σιφουέντες, με παρτενέρ πιθανότατα τον Νταρίντα, λόγω του θέματος ετοιμότητας που έχει ο Μόντσου.

Η μεσοεπιθετική γραμμή δεν αναμένεται να αλλάξει. Στο “10” θα βρεθεί ο Μανού Γκαρθία, δεξιά ο Ντιαντί και στα αριστερά ο Σίστο.

Τέλος, στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Λορέν Μορόν.

4-2-3-1: Κουέστα – Μοντόγια, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Φρίντεκ – Σιφουέντες, Νταρίντα (Μόντσου) – Ντιαντί, Μανού Γκαρθία, Σίστο – Μορόν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *