Ο Άρης επέλεξε να αποκτήσει επιθετικό από την αγορά των ελεύθερων, ποντάροντας στο στοίχημα που ονομάζεται Ρόμπιν Κουάισον.

Το Inaris.info σας ανέλυσε την καριέρα και τα χαρακτηριστικά του παίκτη, καθώς και το μεγάλο αρνητικό του, όμως έχει ενδιαφέρον να δούμε εκ νέου αυτή τη μεταγραφή.

Με την απόκτηση του Κουάισον, ο Άρης φέρνει στη Θεσσαλονίκη έναν ποδοσφαιριστή με μεγάλη εμπειρία σε κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης (Serie A, Bundesliga), αλλά και σε επίπεδο Εθνικών Ομάδων (52/14 με την Εθνική Σουηδίας).

Όσον αφορά τα χαρακτηριστικά του, έχει γρήγορη σκέψη, ταχύτητα κι εξαιρετική κίνηση στον χώρο. Επιπλέον, μπορεί σίγουρα να χαρακτηριστεί ως πολυθεσίτης, καθώς εκτός από την κορυφή της επίθεσης, αγωνίζεται τόσο ως Second Striker, όσο και ως πλάγιος επιθετικός.

Το αρνητικό είναι ένα, όμως είναι σοβαρό. Η αποχή του παίκτη αγγίζει πλέον τους 9 μήνες και ο Άρης θα χρειαστεί κυριολεκτικά να τον επαναφέρει στην ενεργό δράση. Σίγουρα θα χρειαστεί χρόνο για να χτίσει τον ρυθμό του και να ενταχθεί στο σύνολο, ενώ στοίχημα είναι και το γεγονός πως απουσιάζει από την Ευρώπη από τη σεζόν 2020/21.

Ρόμπιν Κουάισον – Άρης: Οι λεπτομέρειες της συμφωνίας

Σε ηλικία 31 ετών, ο Ρόμπιν Κουάισον θα έρθει στη Θεσσαλονίκη με συμβόλαιο συνεργασίας δύο ετών. Το ποσό που αναμένεται να λάβει ο Σουηδός είναι 750.000 ευρώ/ανά έτος, ενώ υπάρχουν και κάποια επιπλέουν μπόνους σε περίπτωση επίτευξης στόχων.

Επομένως, μιλάμε για μία μεταγραφική κίνηση που θα κοστίσει στον Άρη τουλάχιστον 1.500.000 ευρώ, οπότε σίγουρα αποτελεί υπέρβαση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *