Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Άρης είναι ένα βήμα πιο κοντά στην απόκτηση του 30χρονου μπακ Σίλβα. Ο Άρης έχει έρθει σε συμφωνία με τη Χετάφε για την αποδέσμευση του ποδοσφαιριστή, με τον τρόπο που θυμίζει τις περιπτώσεις των Μορόν και Μοντόγια.

Συμφωνία με τη Χετάφε

Η συμφωνία προβλέπει ότι ο Σίλβα θα αποκτηθεί ως ελεύθερος παίκτης, ενώ η Χετάφε θα καλύψει ένα μέρος του συμβολαίου του για την τελευταία χρονιά. Αυτή η φόρμουλα έχει χρησιμοποιηθεί με επιτυχία στο παρελθόν από τον Άρη και φαίνεται να είναι αποτελεσματική και σε αυτή την περίπτωση.

Αναμονή για την απόφαση του Σίλβα

Παρά τη συμφωνία με τη Χετάφε, απομένει η τελική απόφαση από τον ίδιο τον Σίλβα. Ο 30χρονος μπακ πρέπει να δώσει το “πράσινο φως” για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στον Άρη. Οι συζητήσεις με τον ποδοσφαιριστή βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο, και ο Άρης ελπίζει να κλείσει την υπόθεση σύντομα.

Ο ρόλος του Σίλβα στον Άρη

Η προσθήκη του Σίλβα θα ενισχύσει σημαντικά την αμυντική γραμμή του Άρη. Με την εμπειρία του από τη La Liga, ο Σίλβα αναμένεται να προσφέρει σταθερότητα και ποιότητα στην άμυνα της ομάδας. Ο προπονητής του Άρη, Άκης Μάντζιος, αναμένει την οριστική απάντηση του παίκτη για να προχωρήσει με τα πλάνα του για την ερχόμενη σεζόν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *