Ο Άρης πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου. Η προετοιμασία ξεκίνησε δυναμικά, ωστόσο, υπήρχαν μερικές απουσίες.

Από την προπόνηση έλειπαν οι διεθνείς Álvaro Zamora και Lindsay Rose, καθώς ο πρώτος συμμετέχει στο Copa America με την εθνική ομάδα της Κόστα Ρίκα και ο δεύτερος είχε υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα του Μαυρικίου. Επιπλέον, οι Shapi Suleymanov και Birger Verstraete απουσίαζαν λόγω προσωπικών υποθέσεων.

Ο προπονητής της ομάδας, Άκης Μάντζιος, δεν ήταν παρών στην πρώτη προπόνηση καθώς έπρεπε να ταξιδέψει εκτάκτως στην Αθήνα για προσωπικό λόγο. Ωστόσο, από σήμερα θα βρίσκεται κανονικά στις προπονήσεις.

Ενημερωτικό της ΠΑΕ Άρης:

Η πρώτη προπόνηση της ομάδας πραγματοποιήθηκε το απόγευμα στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο, όπου οι ποδοσφαιριστές ακολούθησαν πρόγραμμα επανένταξης. Η προπόνηση έγινε από τους συνεργάτες του Άκη Μάντζιου, ενώ αύριο, Τρίτη, οι παίκτες θα προπονηθούν ξανά το απόγευμα στο «Δασυγένειο».

Ο κύκλος των ιατρικών εξετάσεων και των εργομετρικών τεστ θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη (03/07), προετοιμάζοντας την ομάδα για τις προκλήσεις της νέας σεζόν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *