Ένα νέο μεταγραφικό σενάριο από την Τσεχία εμπλέκει τον Άρη με τον διεθνή Τσέχο επιθετικό Γιαν Κούχτα, ο οποίος ξεχωρίζει για την παρουσία του στο EURO 2024. Ο 27χρονος επιθετικός της Σπάρτα Πράγας φαίνεται να βρίσκεται στο στόχαστρο της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με την εφημερίδα isport, ο Άρης έχει δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Κούχτα, ενώ και μια ομάδα από το MLS, συγκεκριμένα το Ντάλας, φέρεται να εξετάζει την περίπτωσή του.

Η εφημερίδα αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ο σύλλογος του MLS Ντάλας είναι και πάλι στο παιχνίδι, όπως και ο ελληνικός σύλλογος Άρης Θεσσαλονίκης, όπου βρίσκονται οι Τσέχοι Βλαντιμίρ Νταρίντα και Γιάκουμπ Μπράμπετς. Κατά σύμπτωση, ο Κούχτα μπλέχτηκε στην υπόθεση Belmondo με τον τελευταίο το φθινόπωρο». Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία επίσημη πρόταση από τον Άρη.

Ο Κούχτα έχει συμβόλαιο με την Σπάρτα Πράγας μέχρι το καλοκαίρι του 2026. Οι Τσέχοι τον απέκτησαν τον Ιανουάριο του 2023 από την Λοκομοτίβ Μόσχας πληρώνοντας 2,5 εκατ. ευρώ. Στη Ρωσία, ο διεθνής φορ βρέθηκε το 2022, όταν οι Ρώσοι τον αγόρασαν έναντι 5 εκατ. ευρώ από τη Σλάβια Πράγας, ομάδα απ’ όπου άρχισε την καριέρα του.

Την περασμένη σεζόν, ο 27χρονος επιθετικός είχε 49 παιχνίδια με 21 γκολ και 11 ασίστ, ενώ στο EURO που βρίσκεται σε εξέλιξη, ήταν βασικός στον αγώνα με την Γεωργία και μπήκε ως αλλαγή στο ματς κόντρα στην Τουρκία.

Για περισσότερες πληροφορίες και τις τελευταίες εξελίξεις, μπορείτε να διαβάσετε το σχετικό δημοσίευμα εδώ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *