Οι Ολλανδοί φίλαθλοι ξεχύθηκαν από νωρίς την Τρίτη (2/7) στους δρόμους του Μονάχου, δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό πορτοκαλί ποτάμι που έκλεψε την παράσταση, ενόψει της αναμέτρησης της εθνικής τους ομάδας κόντρα στη Ρουμανία για το Euro 2024.

Γνωστοί για το δυναμικό τους παρών σε κάθε μεγάλη διοργάνωση, οι φίλαθλοι των “οράνιε” δεν παρέλειψαν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους και αυτή τη φορά. Λίγες ώρες πριν από τον σημαντικό αγώνα με τη Ρουμανία (2/7, 19:00, ΕΡΤ1) ο οποίος θα καθορίσει την είσοδο στα προημιτελικά της διοργάνωσης, οι Ολλανδοί φίλαθλοι κατέκλυσαν τους δρόμους του Μονάχου.

Η εντυπωσιακή ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλαθλοι των “οράνιε” δεν πέρασε απαρατήρητη, καθώς το πορτοκαλί ποτάμι που σχηματίστηκε τράβηξε όλα τα βλέμματα και έγινε το επίκεντρο του ενδιαφέροντος στην πόλη. Με τα χρώματα της Ολλανδίας να κυριαρχούν, η προσμονή για την κρίσιμη αναμέτρηση κορυφώνεται, ενώ οι Ολλανδοί φίλαθλοι συνεχίζουν να αποδεικνύουν ότι είναι από τους πιο ένθερμους υποστηρικτές στο φετινό Euro.

https://www.instagram.com/reel/C86v4F6szZs/?utm_source=ig_web_copy_link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *