Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μίλησε συγκινημένος μετά την πρόκριση της Πορτογαλίας επί της Σλοβενίας, αποκαλύπτοντας ότι αυτό θα είναι το τελευταίο του Euro 2024. Παρά την απογοήτευση από το χαμένο πέναλτι, οι Ίβηρες προκρίθηκαν στους “8” με την καθοριστική συμβολή του Ντιόγκο Κόστα.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα συναισθήματά του και δήλωσε στο flash interview: “Οι πιο δυνατοί έχουν μερικές φορές τις μέρες τους. Ήμουν πεσμένος, στεναχωρημένος, γιατί όταν η ομάδα το χρειαζόταν… Θα μιλήσω αργότερα, δεν μπορώ να το κάνω τώρα”.

Στη συνέχεια, μιλώντας στην κρατική τηλεόραση της Πορτογαλίας, ανέφερε: Αυτό θα είναι το τελευταίο μου Euro, αλλά δεν συγκινούμαι λόγω αυτού. Ήθελα να είμαι ο πρώτος που θα εκτελέσει το πέναλτι γιατί πρέπει να αναλάβεις την ευθύνη. Ποτέ δεν φοβήθηκα να αντιμετωπίσω τα συνηθισμένα πράγματα.

Ο Ρονάλντο εξήγησε τη σημασία της πρόκρισης και το πως η ομάδα του κατάφερε να προχωρήσει: “Αυτοί που αποτυγχάνουν είναι και αυτοί που προσπαθούν. Είναι απογοητευτικό όταν δεν μπορούμε να σκοράρουμε, αλλά το έχω ήδη ξεχάσει, γιατί το τελικό αποτέλεσμα ήταν θετικό και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Μερικές φορές είναι δύσκολο να σκοράρεις πέναλτι, αλλά έχασα δύο φορές φέτος στα πέναλτι, σήμερα κέρδισα. Το ποδόσφαιρο μερικές φορές πρέπει να είναι δίκαιο και σήμερα ήταν δίκαιο”.

Αντιμέτωποι με τη Γαλλία στα προημιτελικά

Αναφορικά με τον επερχόμενο προημιτελικό με τη Γαλλία, ο Ρονάλντο δήλωσε: “Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι τώρα με τη Γαλλία, που είναι ένα από τα φαβορί για τον τίτλο. Αλλά πάμε στον πόλεμο, η ομάδα πάει καλά και θα δίνω πάντα τον καλύτερό μου εαυτό με αυτή τη φανέλα”.

Τέλος, ο Ρονάλντο μίλησε για τα συναισθήματά του και τα κίνητρά του: “Συγκινούμαι γιατί είναι μοναδικές στιγμές που δεν μπορώ να εκφράσω με λόγια. Οι οπαδοί είναι πάντα μαζί μας και ειδικά μαζί μου, είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό. Είναι χωρίς αμφιβολία το τελευταίο μου Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Αλλά δεν είμαι συναισθηματικός γι’ αυτό, συγκινούμαι με όλα όσα περιλαμβάνει το ποδόσφαιρο. Το να κάνω τους ανθρώπους χαρούμενους είναι αυτό που με κινητοποιεί περισσότερο”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *