Ο Άρης προχώρησε στην επίσημη απόκτηση του Σάπι Σουλεϊμάνοφ, ενεργοποιώντας την οψιόν αγοράς που υπήρχε στη συμφωνία δανεισμού του από την Κράσνονταρ. Ο Ρώσος εξτρέμ, που είχε εντυπωσιάσει κατά τη διάρκεια του δανεισμού του, είναι πλέον παίκτης του Άρη με συμβόλαιο διετούς διάρκειας, μέχρι τον Ιούνιο του 2026.

Ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης

Η ΠΑΕ Άρης εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Magomed-Shapi Suleymanov, επισημοποιώντας την αγορά των δικαιωμάτων του από την Κράσνονταρ. Η ανακοίνωση αναφέρει:

“Η ΠΑΕ Άρης προχώρησε σήμερα στην αγορά των δικαιωμάτων του Magomed-Shapi Suleymanov από την Κράσνονταρ, κάνοντας χρήση του σχετικού όρου, μετά τη λήξη του δανεισμού του. Ο Shapi υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας με την ομάδα μας (μέχρι τις 30 Ιουνίου 2026).”

Ο Σουλεϊμάνοφ στον Άρη

Ο Σάπι Σουλεϊμάνοφ, γνωστός για την ταχύτητά του και τις επιθετικές του ικανότητες, αποτελεί σημαντική προσθήκη στο ρόστερ του Άρη. Η ενεργοποίηση της οψιόν αγοράς του δείχνει την εμπιστοσύνη της διοίκησης και του προπονητικού επιτελείου στις δυνατότητές του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *