Μία από τις βασικές επιλογές του Άρη για την ενίσχυση του αριστερού άκρου της άμυνάς του είναι ο Τζόναθαν Σίλβα. Ο 29χρονος Αργεντινός, ο οποίος ανήκει στην Χετάφε, δεν υπολογίζεται από την ομάδα της Μαδρίτης και αναμένεται να αποχωρήσει σύντομα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας 0221.com.ar στην Αργεντινή, η Εστουντιάντες έκανε μια κίνηση για την απόκτηση του Σίλβα, αλλά εισέπραξε αρνητική απάντηση από τον παίκτη. Παρόλα αυτά, ο συντάκτης του άρθρου αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να κατατεθεί νέα πρόταση από την Εστουντιάντες.

Η ιστοσελίδα αναφέρει χαρακτηριστικά:

“Η διοίκηση της Εστουντιάντες θέλει να κλείσει τις ενισχύσεις το συντομότερο δυνατό. Μετά την αρχική άρνηση του Τζόναθαν Σίλβα, ο έμπειρος αμυντικός θα λύσει το συμβόλαιό του με τη Χετάφε και στην Εστουντιάντες θα προσπαθήσουν να τον επαναφέρουν. Η πρόθεση του παίκτη είναι να συνεχίσει να αγωνίζεται στη Γηραιά Ήπειρο και να καθυστερήσει την επιστροφή του στην Αργεντινή. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι δεν σκέφτεται την ιδέα να γυρίσει στη χώρα του αν δεν βρει επιλογές που να τον δελεάσουν στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.”

Ο Άρης, από την πλευρά του, φαίνεται να είναι σε πλεονεκτική θέση για την απόκτηση του Σίλβα, καθώς ο παίκτης δείχνει πρόθεση να συνεχίσει την καριέρα του στην Ευρώπη. Με τη Χετάφε να μην τον υπολογίζει, η μεταγραφή του στον Άρη φαίνεται όλο και πιο πιθανή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *