Οι σύντροφοι και σύζυγοι των ποδοσφαιριστών στο Euro 2024 απολαμβάνουν τεράστια κέρδη μέσω των social media, ιδιαίτερα στο Instagram. Με εκατομμύρια ακολούθους, οι WAGs (Wives and Girlfriends) των αθλητών κερδίζουν υπέρογκα ποσά για κάθε χορηγούμενη ανάρτηση. Ας δούμε ποια είναι στην κορυφή της λίστας και ποια κέρδη απολαμβάνουν οι υπόλοιπες.

Χεορχίνα Ροντρίγκιες: Η Βασίλισσα των WAGs

Στην πρώτη θέση βρίσκεται η Χεορχίνα Ροντρίγκιες, σύντροφος του Κριστιάνο Ρονάλντο. Με περισσότερους από 60 εκατομμύρια ακολούθους στο Instagram, κερδίζει πάνω από 177.000 ευρώ για κάθε ανάρτηση. Στα 30 της χρόνια, η δημοτικότητά της είναι αξεπέραστη, καθιστώντας την κορυφαία στη λίστα των WAGs.

Άννα Λεβαντόφσκα: Αθλήτρια και Influencer

Η Άννα Λεβαντόφσκα, σύζυγος του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, έχει καταφέρει να ξεχωρίσει και στα social media. Με 5,6 εκατομμύρια ακολούθους, τα βίντεο γυμναστικής και γιόγκα που δημοσιεύει της αποφέρουν περίπου 165.000 ευρώ ανά ανάρτηση.

Ντάνι Ντάιερ: Από το Reality στη Δόξα των Social Media

Η Ντάνι Ντάιερ, σύζυγος του Τζάροντ Μπόουεν της Γουέστ Χαμ, μετά τη συμμετοχή της στο ριάλιτι “Love Island” έχει 3,7 εκατομμύρια ακολούθους στο Instagram. Οι δημοσιεύσεις της μπορούν να της αποφέρουν έως και 100.000 ευρώ ανά ανάρτηση.

Άλις Καμπέλο Μοράτα: Το Μοντέλο και η Επιτυχία της

Η Άλις Καμπέλο Μοράτα, σύζυγος του Άλβαρο Μοράτα, είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών και μοντέλο. Οι φωτογραφίες που αναρτά στο Instagram της αποφέρουν περίπου 9.000 ευρώ ανά ανάρτηση.

Ζόι Κριστοφόλι: Η Εικαστική Επιτυχία

Η Ζόι Κριστοφόλι, σύντροφος του Τέο Ερνάντεζ, ξεχωρίζει για τα τατουάζ της, τα οποία καλύπτουν το 60% του σώματός της. Με αυτή τη θεματολογία, κερδίζει περίπου 3.500 ευρώ για κάθε ανάρτηση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *