Ο Χρήστος Τζόλης συνεχίζει την καριέρα του στη Μπριζ, με την βελγική ομάδα να ανακοινώνει την απόκτησή του από την Φορτούνα Ντίσελντορφ την Πέμπτη (4/7). Ο 22χρονος διεθνής επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο τεσσάρων ετών, που τον δεσμεύει με τη νέα του ομάδα μέχρι το 2028.

Αυτή θα είναι η τέταρτη ομάδα για τον Τζόλη από το 2021, μετά από τις Νόριτς, Τβέντε και Φορτούνα Ντίσελντορφ. Η μεταγραφή του στη Μπριζ αποτελεί σημαντικό βήμα στην καριέρα του, καθώς η βελγική ομάδα είναι γνωστή για την παρουσία της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Στην ανακοίνωσή της, η Μπριζ ανέφερε: “Ο Χρήστος Τζόλης (22) προέρχεται από την γερμανική Φορτούνα Ντίσελντορφ. Ο Έλληνας φορ έπαιξε πέρυσι στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας, όπου σημείωσε 24 γκολ και έδωσε 10 ασίστ σε 37 παιχνίδια. Η Φορτούνα έχασε για λίγο την άνοδο στην Bundesliga. Ο Τζόλης είναι διεθνής με την Ελλάδα και έχει αγωνιστεί προηγουμένως σε ΠΑΟΚ και Νόριτς.”

Με αυτή τη μεταγραφή, ο Τζόλης ενισχύει τη Μπριζ, η οποία στοχεύει σε υψηλούς στόχους την επόμενη σεζόν. Η απόκτηση του Έλληνα διεθνή επιθετικού αναμένεται να προσδώσει σημαντική δύναμη στην επίθεση της ομάδας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *