Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και χρηματική εγγύηση αφέθηκε ο 22χρονος που κατηγορείται για τον εμπρησμό των γραφείων της ΠΑΕ Άρης. Η απόφαση ελήφθη μετά την απολογία του στον 1ο τακτικό ανακριτή Θεσσαλονίκης.

Ο 22χρονος, με καταγωγή από την Αλβανία, φέρεται να αρνήθηκε την κατηγορία του εμπρησμού, ισχυριζόμενος ότι δεν έχει καμία σχέση με το περιστατικό που συνέβη στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης, στο γήπεδο «Κλ. Βικελίδης», λίγες ώρες μετά τον χαμένο τελικό των «κιτρίνων» στο Πανθεσσαλικό Στάδιο από τον Παναθηναϊκό.

Στην απολογία του, ο κατηγορούμενος υποστήριξε ότι κατά την επίμαχη ώρα της φωτιάς βρισκόταν σε κατάστημα “φαστ φουντ” και στα γραφεία συνδέσμου του Άρη. Προσκόμισε βεβαιώσεις αυτοπτών μαρτύρων μέσω του συνηγόρου του, ενώ ένας επιπλέον μάρτυρας κατέθεσε ενώπιον του ανακριτή, επιβεβαιώνοντας τον ισχυρισμό του.

«Δουλεύω στην ασφάλεια των ποδοσφαιριστών», ανέφερε ο 22χρονος, δηλώνοντας ότι εργάζεται περιστασιακά για την ασφάλεια των ποδοσφαιριστών του Άρη και αμείβεται από την ΠΑΕ για τις υπηρεσίες αυτές. Επιπλέον, αμφισβήτησε ότι είναι το άτομο που φαίνεται στο υλικό από τις κάμερες ασφαλείας, το οποίο αξιοποίησε η Αστυνομία για να βασίσει την εμπλοκή του στην υπόθεση.

Τελικώς, ο εισαγγελέας και ο ανακριτής αποφάσισαν ομόφωνα να αφήσουν τον 22χρονο ελεύθερο υπό τους όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της τακτικής εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα του τόπου διαμονής του και της καταβολής χρηματικής εγγύησης ύψους 7.000 ευρώ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *