Μετά τα δημοσιεύματα για τον Οντουμπάτζιο, ήρθε η ώρα να πούμε πως για ακόμη ένα καλοκαίρι, οι φίλοι του Άρη θα αναγκαστούν να υποστούν ανυπόστατα δημοσιεύματα για ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Πέρσι ήταν ο Πάλμα που θα πήγαινε στην ΑΕΚ, πρόπερσι ο Σούντγκρεν που είχε κλείσει στην ΑΕΚ, παλαιότερα ήταν ο Σάσα στον Ολυμπιακό, ο Κόρχουτ στον Παναθηναϊκός κι άλλοι πολλοί.

Είναι σύνηθες λοιπόν να βλέπουμε σε κάθε μεταγραφική περίοδο πως ποδοσφαιριστές του Άρη, οι οποίοι δεσμεύονται με συμβόλαιο, έχουν σχεδόν κλείσει με άλλες ομάδες της Superleague. Αυτή τη φορά, ήρθε η ώρα του Οντουμπάτζιο.

Ο Δεξιός μπακ του Άρη, ο οποίος διανύει το 30ο έτος της ηλικίας του, αποτελεί ένας από τους καλούς παίκτες της ομάδας. Βρίσκεται στον σύλλογο από το 2022 κι έκτοτε έχει μετρήσει 69 συμμετοχές, με δύο γκολ και ισάριθμες ασίστ. Το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι, όμως δεν είναι σίγουρο πως θα παραμείνει στο ρόστερ για τη νέα χρονιά.

Ο Άρης βρίσκεται σε μια περίοδο αναπροσαρμογής και σχεδιάζει την επόμενη ημέρα, οπότε σχεδόν τίποτα δεν είναι σίγουρο. Το δεδομένο είναι πως αυτή τη στιγμή ανήκει στον Άρη και σίγουρα αποτελεί ένα χρήσιμο όπλο στην φαρέτρα του Άκη Μάντζιου. Εάν λοιπόν αποχωρήσει, σίγουρα δεν θα είναι χωρίς αντάλλαγμα.

Στόχος αυτής της δημοσίευσης δεν είναι να εξετάσει το αν θα μείνει ο Οντουμπάτζιο ή όχι, αλλά το να αναδείξει το ότι όσα κυκλοφορούν για τον παίκτη αυτή τη στιγμή γίνονται μόνο για τις εντυπώσεις. Συγκεκριμένα, το άρθρο που κυκλοφορεί αναφέρει πως η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον παίκτη, αλλά τον θέλει ελεύθερο και το «αγκάθι» για τη συμφωνία είναι το ότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα αξιώσει χρήματα. Με αυτή τη λογική, ο Άρης θέλει τον Πινέδα και τον Λιβάι Γκαρσία, όμως το «αγκάθι» είναι πως η ΑΕΚ θα θελήσει χρήματα για να τους αφήσει.

Για ακόμη μια φορά λοιπόν, είμαστε αναγκασμένοι να ακούμε φήμες που δημιουργούνται για τις εντυπώσεις και μόνο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *