Ο Μανού Γκαρθία ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στα δύο μεγάλα ντέρμπι που έδωσε ο Άρης απέναντι σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, δείχνοντας την ποιότητα και τα ηγετικά του χαρακτηριστικά. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός βοήθησε την ομάδα του να πάρει δύο μεγάλες νίκες, επιβεβαιώνοντας τη σημαντική του αξία και την καθοριστική συμβολή του στη φετινή πορεία.

Καθοριστικός σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ

Στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ο Μανού Γκαρθία σκόραρε και μοίρασε μία ασίστ, οδηγώντας τον Άρη στη νίκη. Λίγες ημέρες αργότερα, στο εκτός έδρας ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, ο Ισπανός πέτυχε το μοναδικό γκολ του αγώνα, χαρίζοντας στην ομάδα του ένα πολύτιμο διπλό. Η εμφάνισή του ήταν εκπληκτική, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, όπου ήταν σχεδόν ασταμάτητος.

Ο ηγέτης που περίμενε ο Άρης

Φέτος, ο Γκαρθία δείχνει έτοιμος να αναλάβει ηγετικό ρόλο στην ομάδα. Έχοντας ξεπεράσει τις ατυχίες των προηγούμενων δύο σεζόν με τραυματισμούς και έλλειψη προετοιμασίας, φέτος παρουσιάζεται πιο ώριμος και αποφασιστικός από ποτέ. Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός είναι σε εξαιρετική φόρμα, γεγονός που αποδεικνύεται στα πρόσφατα παιχνίδια.

Από τις αμφιβολίες στην καθιέρωση

Το καλοκαίρι του 2023 υπήρχαν φήμες για πιθανή αποχώρησή του, ωστόσο ο Γκαρθία κατάφερε να αποδείξει την αξία του στην προετοιμασία, δείχνοντας γιατί ο Άρης επένδυσε τόσο σημαντικά σε αυτόν. Οι Κιτρινόμαυροι τον απέκτησαν για να κάνει τη διαφορά, και φαίνεται ότι η δικαίωση έρχεται φέτος, καθώς αναλαμβάνει ρόλο πρωταγωνιστή σε κρίσιμες στιγμές της σεζόν.

Game changer με ποιότητα και ουσία

Ο Γκαρθία απέδειξε ότι μπορεί να αλλάξει την πορεία ενός αγώνα με τις ενέργειές του. Στα δύο ντέρμπι, με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, ήταν ο παίκτης που όλοι έψαχναν στο γήπεδο. Η ποιότητά του, η δημιουργική του ικανότητα και η αποφασιστικότητά του να τελειώνει φάσεις τον κάνουν έναν πραγματικό game changer, με τον Άκη Μάντζιο να δικαιώνεται απόλυτα για την εμπιστοσύνη που του δείχνει.

Ο Γκαρθία, στον τρίτο του χρόνο στον Άρη, φαίνεται πως έχει βρει τον ρυθμό του και είναι έτοιμος να οδηγήσει την ομάδα του σε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες, δικαιώνοντας την επένδυση που έκανε ο σύλλογος στο πρόσωπό του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *